Dodelom Zlatnih antena u Domu omladine u Beogradu završen je 13. festival TV drama i serija FEDIS. Priznanje za najbolju seriju po oceni žirija u protekloj TV sezoni pripalo je "Nemirnima" (Telekom Srbija / From No Connection), dok je za kreatora nagrađen glumac Andrej Šepetkovski za sitkom "Šetnja sa lavom".

foto-dragan-djordjevic-1.jpg
Dragan Đorđević 
foto: Dragan Đorđević

Zlatna antena pripala je i Igoru Đorđeviću kao scenaristi za prvenac "Bunar".

igor-djordjevic02-news1-nenad-kostic.jpg
Nenad Kostić 
foto: Nenad Kostić

Glumačke nagrade "Milena Dravić" i "Ljubiša Samardžić" otišle su Jovani Stojiljković i Milanu Mariću za glavne uloge u serijama "Vera" i "Pad", dok su najbolje epizode ostvarili Jelena Stupljanin i Zoran Cvijanović za "Nemirne" i "Bunar". Glumačko otkrovenje je Nevena Nerandžić u seriji "Branilac 2".

serbedzija1-ata-images.jpg
ATA images 
foto: ATA images

Zlatna antena za doprinos televiziji otišla je u ruke Radeta Šerbedžije.

- Lepe su nagrade. U Beogradu se uvek osećam lepo. Radio sam dosta serija, a nekako pamte svi Teslu - rekao je Serbedžija i dodao da od 1991. godine nije radio na televiziji.

whatsapp-image-20231005-at-20.12.13.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Nagradu je dobio i Milan Marić koji se zahvalio Bojanu Vuletiću reditelju serije Pad, Fajerflaj produkciji i Telekomu Srbije.

Kurir Završen festival FEDIS

Ni lepa Jovana Stojiljković nije ostala bez nagrade, a ovom prilikom je otkrila da je zbog Milene Dravić poželela da postane glumica.

Kurir.rs

Kurir Petar Božović plakao sam kao nikad u životu