ČAROBNA NOĆ U BEOGRADU: Nik Kejv progovorio na srpskom i uradio nešto na svom nastupu što ne radi gotovo NIKADA
Foto: Promo

Spektakl

ČAROBNA NOĆ U BEOGRADU: Nik Kejv progovorio na srpskom i uradio nešto na svom nastupu što ne radi gotovo NIKADA

Kultura -

Svetska zvezda Nik Kejv nastupio je u utorak veče na zatvaranju Belgrejd river festa. Poznati Australijanac održao je intiman koncert, pun emocija i dobrog zvuka. Kejv na klaviru, a basista čuvenog Rejdioheda Kolin Grinvud na gitari priredili su Beograđanima veče za pamćenje. U konstantnoj interakciji s publikom, odgovarajući na opaske vernih fanova, Kejv je svirao puna dva sata, na kraju ispunjavao i želje publike, koja je, prišla bliže bini da vidi i dodirne Kejva.

Nik Kejv
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pozdravljan oduševljenim poklicima i aplauzima već pri pojavljivanju na pozornici, odeven u elegantno crno odelo, Kejv je, mahnuvši posetiocima, sve na srpskom jeziku pozdravio sa: "Hvala, Srbijo."

Nekoliko hiljada fanova imalo je tu privilegiju da uživo čuje najveće hitove iz bogate diskografije, ali i da oseti duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju donosi svaki ton njegove muzike. Muzičar je prekršio pravilo i dozvolio je fotografije svog nastupa novinarima, a odsvirao je neplanirani bis.

Nik Kejv
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Hvala, bili ste divni - poručio ja Kajv, ispraćen gromoglasnim aplauzima. Spektakl nisu propustili najbolji teniser sveta Novak Đoković i predsednica parlamenta Ana Brnabić, kao ni glumci Lazar Ristovski, Sergej Trifunović i Ivan Bosiljčić, Lazar Ristovski i Ana Đurić Konstrakta.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najviše je zasigurno uživao glumac Sergej, koji je na koncertu bio sa novopečenom suprugom i koji je konstantno "razgovarao" s Kejvom na engleskom. Naš zaključak je da slavni muzičar može da dođe ponovo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja