VODIČ ZA BIR FEST NA UŠĆU: Prvo veče obeležila Galija, tu je DETALJNA SATNICA za preostale večeri, ali i važna PRAVILA FESTIVALA
Foto: Live Production

ne propustite

VODIČ ZA BIR FEST NA UŠĆU: Prvo veče obeležila Galija, tu je DETALJNA SATNICA za preostale večeri, ali i važna PRAVILA FESTIVALA

Kultura -

Najveći festival muzike i piva u ovom delu Evrope počeo je sinoć nastupom benda Jarboli.

Prvo veče obeležili spektakularni nastupi, publika Beer fest proglasila "Beogradskom Coachellom", a prizori su bili nestvarni.

Beer fest 2024
foto: Live Production

Krcato Ušće, žestoka svirka Jarbola, Galije, Dubioza Kolektiva i Love Huntersa i neviđeni delirijum publike – tako se ukratko može opisati atmosfera prve večeri popularnog festivala.

Beer fest 2024
foto: Live Production

Tokom nastupa Galije - publika je sa čuvenim frontmenom Nešom horski zapevala svima dobro poznatu numeru „Uzalud se trudiš“, kojom je bend otpočeo svoj nastup.

Sve je spremno za večeras

U istom raspoloženju posetioce će večeras dočekati Beogradski sindikat i S.A.R.S., uz koje će nastupati Kanda, Kodža i Nebojša, Sunshine i Bojan Ristić House Trumpet.

Petak na Main Stage-u

Beogradski Sindikat
foto: Marko Edge

19.15 Kanda, Kodža i Nebojša 20.15 S.A.R.S 21.45 Beogradski sindikat 23.30 Sunshine 00.30 Bojan Ris

Subota na Main Stage-u

19.15 Del Arno Band 20.15 Smak+ 21.45 Električni orgazam 22.45 Kerber 00.15 Goblini

Nedelja na Main Stage-u

Let 3
foto: Promo

19.30 Let 3 21.00 Osvajači 22.15 Yu Grupa 23.30 Neverne Bebe

Ulaz

Kako je najavljeno iz organizacije, publiku očekuje mnogo iznenađenja i odlične svirke, a do 19.30h tokom četiri festivalska dana ulaz će biti slobodan. Nakon naznačenog vremena ulaz će se naplaćivati.

Pristupačne cene

Beer fest 2024
foto: Live Production

Točena piva od pola litre kreću se od 350 do 400 dinara. Sokovi i vode su od 150 do 200 dinara. Za ljubitelje piva postoji i akcija 3 +1 cija cena iznosi 1.200.

Pravila festivala

Iz organizacije festivala istakli su da je zabranjen unos droge i opijata, noževa i ostalog oružja, flaša i konzerva, instrumenata, hrane i piće kupljene izvan granica festivala, šatore, kućne ljubimce, velike kišobrane, pokrivače, štapove za "selfie" i GoPro kamere, dronove, transparente (sa govorom mržnje usmerenim ka verskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl), dezodoranse i parfeme.

Izmene saobraćaja

Beer fest 2024
foto: Live Production

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, u oba smera kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjinog cveta, Bulevarom Nikole Tesle i dalje redovnim trasama.

Beer fest 2024
foto: Live Production

Vozila na liniji 60 (60L) će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom – u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)“: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru vozila koristiti redovnu trasu linije 60, odnosno: Sajmište – Brankov most i dalje redovno.

1 / 10 Foto: Live Production

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza na izmenjenoj trasi.

(Kruri.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track