ŠOK INTERVJU DUBIOZE KOLEKTIV: Ne sećamo se nijednog svog nastupa jer smo bili pijani (VIDEO)
Foto: Live Production

BIR FEST

ŠOK INTERVJU DUBIOZE KOLEKTIV: Ne sećamo se nijednog svog nastupa jer smo bili pijani (VIDEO)

Kultura -

Bir fest počeo je na Ušću, a prve večeri više od 50.000 posetilaca pevalo je hitove Galije i Dubioze kolektiva, saopštili su organizatori. Led su probili Jarboli. Dubioza je svirala u Beogradu posle gotovo pet godine i nije razočarala fanove.

- Vraćamo se svakih nekoliko godina na Bir fest. Ne sećam se tih nastupa jer sam se napio. Zaje*ano je doći na ovakav festival, a ne piti. Pravila su takva - poručili iz Dubioze.

Dubioza kolektiv
foto: promo, Carlos Alvar

Oni su podržali ideju organizatora da priliku da nastupe dobiju i mladi rok sastavi.

- Nije bitno koliko će biti ljudi, nego da osete teren. Moraju da zovu i mlade bendove da nama poprave prosek godina. Sad kada gledam listu, ispade da smo mi prve noći najmlađi (smeh). Lepo je nastupati posle Galije. Prvih 20 godina u karijeri je najteže, a posle sve ide lako - poručili su muzičari iz Bosne. Program na glavnoj festivalskoj bini zatvorili su Lav hantersi.

Najveća gužva je bila tamo gde se služe hrana i točeno pivo. Za hot dog je potrebno izdvojiti 440 dinara, a kobasicu u kifli 500, dok su naćosi 300 i 400 dinara. Cene točenih piva od pola litra kreću se od 350 do 400 dinara. Sokovi i vode su od 150 do 200 dinara. Za ljubitelje piva postoji i akcija 3+1, cena iznosi 1.200.

03:16

Dubioza Kolektiv intervju

Ulaz na Bir fest je do 19.30 slobodan, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta Efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC "Rajićeva" (I sprat) i na više od 1.000 objekata "Moj kiosk" širom zemlje.

Bonus video:

03:16

Dubioza Kolektiv intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track