BEOGRADSKI SINDIKAT PROSLAVIO 25. ROĐENDAN NA UŠĆU: Spektakularnim nastupom zapalili scenu druge večeri Beer Fest-a
Foto: Damir Dervišagić

Beogradski sindikat proslavio 25. rođendan na Ušću

BEOGRADSKI SINDIKAT PROSLAVIO 25. ROĐENDAN NA UŠĆU: Spektakularnim nastupom zapalili scenu druge večeri Beer Fest-a

Kultura -

Nakon spektakularnog otvaranja prvog dana, Beogradski Beer Fest je nastavio da obara rekorde i postavlja nove standarde za muzičke festivale u regionu.

Beogradski Sindikat, Bir Fest
foto: Damir Dervišagić

Najzapaženiji večeras bili su momci iz Beogradskog sindikata, koji su izdominirali snažnim nastupom i eksplozivnom energijom, uz jaku podršku brojnih fanova koji su neumorno uglas pevali svaku numeru od prvog po poslednjeg stiha.

Beogradski Sindikat, Bir Fest
foto: Damir Dervišagić

Nizali su se hitovi jedan za drugim, a njihova moćna izvedba "Balade disidenta", himnične pesme "Za sve moje ljude", neizostavna "Divljina" i "Sistem te laže", samo su neki od trenutaka koji su obeležili veče. Ovim nastupom bend je obeležio 25 godina postojanja na domaćoj sceni.

1 / 17 Foto: Damir Dervišagić

Jednako energično je sinoć bilo i na nastupu Sanšajna, koji su, predvođeni legendarnim Banetom, publici doneli očekivanu dozu energije i pozitivnog ludila.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

Program na glavnoj bini sutra će otvoriti Del Arno bend (19.15), a za njima slede Smak (20.15), Električni orgazam (21.45), Kerber (22.45) i Goblini (00.15).

Na elektrostejdžu glavna zvezda će biti Marko Nastić (23.00).

02:38

Beogradski sindikat na Bir festu

Ulaz na Bir fest je do 19.30 slobodan, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta Efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC "Rajićeva" (I sprat) i na više od 1.000 objekata "Moj kiosk" širom zemlje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Beogradski sindikat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track