GAGA I MILENA NISU IMALI SAMO JEDNU KUĆU NA MORU! Glumci provodili leta u SKRIVENOM SELU TIK UZ PLAŽU, meštani otkrili detalje
Foto: Dragana Udovičić, Petar Aleksić, Marina Lopičić

zavirite u njihov raj

GAGA I MILENA NISU IMALI SAMO JEDNU KUĆU NA MORU! Glumci provodili leta u SKRIVENOM SELU TIK UZ PLAŽU, meštani otkrili detalje

Kultura -

Glumački par Milena Dravić i Dragan Nikolić leta su provodili na crnogorskom primorju, a neretko u kofere pakovali još u aprilu i odlazili na more.

Zona Zamfirova, Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Printskrin

Tamo bi bili do jeseni, a napuštali bi svoju oazu mira samo kada bi to od njih zahtevale poslovne obaveze, što su se trudili da poslednjih godina drastično smanje, kako bi se više odmarali.

Slavni par se najduže zadržao u Rosama, malom mestu u kojem kuće imaju i njihova kuma Seka Sablić i Bojana Maljević.

Kurir na primorju

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Printscreen/Instagram

Ekipa Kurira posetila je ovo mestašce i otkrila da ih se meštani još uvek rado sećaju, a o njima su imali da kažu samo reči hvale. Naša reporterka razgovarala je sa Mihajlom Kaluđerovićem od čijeg oca su glumci kupili deo kuće, a zanimljivo je da je drugi kupio Gagi Jovanović.

- Dragan je bacao mrežu da peca ribu. Voleo je mnogo Rose. Posle pecanja obavezno je jeo pršut i pio domaće vino tu u jednom restoranu odmah do vode. Sedeo je tako s meštanima, a mi deca smo trčali oko njega. Šetao je sam dugo pored mora, pa se zagleda u talase. Milena je bila povučenija. Imala je svoje društvo. Nije mnogo komunicirala s meštanima.

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Recimo, Seka Sablić, Milena i Dragan su se svi zajedno družili. To da ste videli - ovde kraj mora kako je bilo lepo videti glumačke legende kad zasednu. Provodili su vreme zajedno. Dolazili su im i drugi glumci, ali ne sećam im se sada imena. Bokokotorski zaliv je Dragan jako voleo jer je zavučen i imao je mir ovde. Dragan je prodao davno kuću, a i Gagi je prodao svoj deo, pa sad tu žive drugi ljudi - ispričao je Kaluđerović.

01:26

GAGA I MILENA NISU IMALI SAMO 1 KUĆU NA MORU! Od Rosa do skrivenog sela u zalivu sa 45 meštana! Ovde su provodili poslednja leta

Milena i Gaga su letovali na Rosama 20 godina. Nakon što su prodali kuću kupili su drugu, ali u Baošićima. Tamo se nisu dugo zadržali, pa su posle nekoliko godina sebi obezbedili oazu dvadesetak kilometara od Kotora, u selu Strp, u kojem živi oko 45 stanovnika. Tu su provodili leta do smrti.

Milena Dravić, Dragan Nikolić
foto: Printscreen/YouTube

Draganu Nikoliću je 2012. godine uručena Povelja počasnog građanina Berana, a on i Milena su tri godine ranije dobili crnogorsko državljanstvo.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

02:59

KAD JE VIDEO SCENARIO I KOGA TREBA DA ODGLUMI, ODMAH REKAO NE: Igora Đorđevića nikada niste videli u ovakvoj ulozi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track