JELENA GAVRILOVIĆ U STILU SVETSKE ZVEZDE POKORILA LONDON: Srpska glumica zablistala na crvenom tepihu, a stajling je SAN SNOVA
Foto: Sabrina Nolan

uspeh

JELENA GAVRILOVIĆ U STILU SVETSKE ZVEZDE POKORILA LONDON: Srpska glumica zablistala na crvenom tepihu, a stajling je SAN SNOVA

Kultura -

Glumica Jelena Gavrilović izazvala je veliku pažnju u Londonu na dodeli Nacionalnih filmskih nagrada.

Jelena Gavrilović
foto: Sabrina Nolan

Ona prošetala crvenim tepihom kao deo ekipe filma “Gassed Up” u kome igra jednu od uloga. Napeta akcija snimljena u produkciji Amazon Prime Video, već je na festivalu BFI London Film Festival osvojila nagradu publike. Sada je borila u kategoriji za najbolji triler.

Jelena Gavrilović
foto: Sabrina Nolan

Jelena se pojavila na crvenom tepihu londonskog Porchester Halla u kreaciji čuvenog bosanskog dizajnera Amrina Hodžića.

Glumica je za ovu priliku ponela neobičnu kreaciju, koja je istakla njenu savršenu liniju. Jelena je obukla dugu crnu suknju s dubokim šlicem, dok je gore ponela ravno sečenu krop-top rolku s naramenicama u istoj boji sa štrasom. Stajling je upotpunila crnim salonkama i crnom klač torbicom, kao i efektnim minđušama u srebrnoj boji, dok joj je frizura bila zalizana.

Ovim stajlingom srpska glumica definitivno može da parira i holivudskim zvezdama.

"Film je vrlo poučan, dovodi u centar porodicu kao osnovnu ćeliju društva i jedino spasenje koje nam se prirodno nameće - rekla je o ovom akcionom trileru. Kako kaže posle kastinga dobila je "privremenu amneziju", zbog koje uopšte nije ni očekivala da će dobiti ulogu, a film je snimala uporedo sa serijom "Od jutra do sutra" koja se emotiovala na programu Prve televizije i ne krije da joj je to bilo naporno. "Sa snimanja u Londonu sam dolazila na snimanje u Beogradu. Išla sam sa seta na set, ali se isplatilo", istakla je gostujući na Prvoj.

Jelena Gavrilović
foto: Sabrina Nolan

O filmu:

Film "Gassed Up" prikazan je u februaru u više od 200 bioskopa širom Velike Britanije, a od 29. marta je dostupan na striming platformi Prime Video.

Film prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

Jelena Gavrilović
foto: Sabrina Nolan

"Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo "Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks.

Ostali koproducenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromanticsa. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek ("Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž ("Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens ("Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track