Filma "Megdan: Između vode i vatre" Alekse Balaševića osvojio je noćas dve nagrade na Iskija global festu u Napulju.

jelena-calasan09866.jpg
Jelena Ćalasan 
foto: Jelena Ćalasan

Glumca Viktora Savića prvi put ćemo gledati u glavnoj ulozi u nekom domaćem ostvarenju, a nagrađen je priznanjem Zvezda u usponu, dok je priča o MMA borcu iz Novog Sada proglašena za najbolji debitantski film. Od naše ekipe svetskoj premijeri su prisustvovati glumci Aleksandar Radojičić i Aleksandar Gavranić, kao i koproducent iz Moldavije Serđo Paskaru.

bla05505.jpg
EUGENIO BLASIO 
foto: EUGENIO BLASIO

Prvi da pogleda film došao je i Sting. Pevača je dočeo Aleksa, a u razgovoru su pomenili i njegovog oca Đorđa Balaševića. Na festivalu koji traje 30 godina ove godine gost je bio Emir Kusturica.

megdan2.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Program se održava na ostrvu Iskija kod Napulja a ranijih godina gosti na njemu su bili Silvester Stalone, Samjuel L. Džekson, Monika Beluči, Antonio Banderas, Oliver Stoun, Nikolas Kejdž, Kventin Tarantino, Emir Kusturica, Deni Glover, Džerald Batler, Selena Gomez, Mateo Garone, Brendan Frejzer i mnogi drugi najpoznatiji svetski reditelji, glumci, scenaristi, kao i glavni ljudi Netfliksa, HBO, Amazona, Diznija, Paramaunta...

megdan2--foto-jelena-calasan.jpg
Jelena Ćalasan 
foto: Jelena Ćalasan

U filmu igraju Nina Seničar, Vojin Ćetković, Petar Božović, Enis Bešlagić, Jovana Balašević, pevačica Maja Berović, Vaso Bakočević, Dušan Džakić. Viktor igra bivšeg srpskog vaterpolistu koji je zbog izazvane tragedije iz vode biva prebačen u MMA kavez i na vrata disko kluba.

jelena-calasan04066-1.jpg
Jelena Ćalasan 
foto: Jelena Ćalasan

Film će, nakon svetske premijere u Italiji, publika u Srbiji premijerno videti 24. septembra u Sava centru.

EUGENIO BLASIO DVE NAGRADE ZA MEGDAN ALEKSE BALAŠEVIĆA: Nagrađen film i glumac VIKTOR SAVIĆ, a evo koji poznati pevač je došao na premijeru FOTO