"AKO MOŽE DŽEJ LO BEZ BENA AFLEKA, MOŽEŠ I TI BEZ MENE" Nataša Ninković objavila HIT PREPISKU s Vojinom Ćetkovićem: "Ljubim te"
Foto: Damir Dervišagić

velika ljubav

"AKO MOŽE DŽEJ LO BEZ BENA AFLEKA, MOŽEŠ I TI BEZ MENE" Nataša Ninković objavila HIT PREPISKU s Vojinom Ćetkovićem: "Ljubim te"

Kultura -

Jedna od naših najlepših glumica i svakako dama vredna pominjanja kada je reč o srpskoj i evropskoj kinematografiji, Nataša Ninković, rođena je u Trebinju 1972. godine. Danas Nataša slavi 52. rođendan, a čestitke joj stižu sa svih strana.

Nataša Ninković, Vojin Ćetković
foto: Promo

Glumica je objavila prepisku sa svojim kumom Vojinom Ćetkovićem.

- Ako može Džej Lo bez Bena Afleka da slavi rođendan, možeš i ti bez mene. Ljubim te, čuvaj mi se, budi zdrava i moćna - napisao je glumac.

Vojin Ćetković
foto: Instagram

Nataša Ninković i Vojin Ćetković poznaju se još od FDU, gde su studirali u istoj klasi profesora Vladimira Jeftića. Tada su se i sprijateljili, a kasnije je Nataša zajedno s Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović. Posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

- Mi smo, čini mi se, bili skromni u tim maštanjima. Živelo se od danas do sutra, imali smo ogromnu strast i ljubav prema pozivu pre svega, ali i visoke standarde u smislu šta raditi i kako. Bitnija je bila suština od spoljnjeg folklora - rekla je Nataša za TV Ekran na pitanje da li su tada, kao studenti, mogli da predvide svoj uspeh.

Nataša Ninković
foto: Kurir/Maša Kostić

Iako je Nataša planirala da se bavi medicinom, život ju je poveo drugim putem pa se već sa sedam godina oprobala u glumi.

Godine 1994. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu uklasi Vlade Jevtovića. Njena prva velika uloga bila je film "Spasitelj" u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

Oliver Stoun
foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

"Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi",izjavila je Nataša pre nekoliko godina.

Onda su se ređale nove uloge i ostvarenja. U serijama "Porodično blago", na sceni pozorišta i sada u seriji "Ubice moga oca". I dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prsotorima. Rekla je ne Holivudu i Oliveru Stounu jer je već bila spremna da kaže da svom sadašnjem suprugu Nenadu Šarencu.

Nataša Ninković, Nenad Šarenac
foto: Damir Dervišagić

Nataša je u braku dve decenije, a sa suprugom Nenadom ima sinove Luku i Matiju.

Bonus video:

00:16

Nataša Ninković slavi rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track