PLAŽA MILENE DRAVIĆ JE NAJLEPŠA MISTERIJA CRNE GORE: Njena lepota je NETAKNUTA i skrivena je od MASE TURISTA, a evo gde se nalazi
Foto: Printskrin / You Tube, Marina Lopičić

video otkrio oazu mira

PLAŽA MILENE DRAVIĆ JE NAJLEPŠA MISTERIJA CRNE GORE: Njena lepota je NETAKNUTA i skrivena je od MASE TURISTA, a evo gde se nalazi

Kultura -

Plaža Milene Dravić, kako je mnogi kolokvijalno zovu je definitvno jedna od najlepših i najmanje poznatih plaža u Crnoj Gori.

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Dragana Udovičić, Petar Aleksić, Marina Lopičić

Zvanični naziv je Galebova plaža, a turisti je zovu i Beogradska plaža, mali Maljevik, dok je za lokalce poznata kao Štrbine.

Gde je plaža Milene Dravić?

Ovaj skriveni biser, nalazi se oko 200 m zapadno od plaže Maljevik u istoimenoj uvali. U pitanju je divlja, kamenito-šljunkovita plaža skrivena u netaknutoj prirodi. Do nje se može doći čamcima ili šumskom stazom.

Lokalci kažu da vredi svakog pređenog koraka, a donosi 150 metara čistog mir, tik uz plažu Sutomore koja je sinonim za gužvu.

Milena na moru

Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić voleli su leta da provode u Crnoj Gori. Prvo im je oaza bilo malo primorsko mesto Rose, da bi poslednjih desetak godina života letnje dane i slobodno vreme provodili u Baošićima.

kuća Milene i Dragana
kuća Milene i Draganafoto: Kurir

Ekipa Kurira nedavno je obišla taj predeo, a meštani su imali samo reči hvale za ovaj glumački par.

kuća Milene i Dragana
kuća Milene i Draganafoto: Kurir

- Vi ne možete da zamislite koliko su to bili divni ljudi. Fini, kulturni, uljudni. Prve godine kada su se doselili, mislili smo da su u turističkoj poseti, međutim brzo smo čuli da su nam komšije. Voleli su ujutru i predveče, kad nije jako sunce da sede na svojoj terasi - rekao nam je komšija.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

03:58

KOMŠIJA DRAGANA NIKOLIĆA I MILENE DRAVIĆ OTKRIO KAKO JE GLUMAČKI PAR PROVODIO LETO: Gaga voleo vino, a imao je jedan poseban hobi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja