KAPIČIĆ PROPUSTIO SVETSKU PREMIJERU DEDPULA 3: Prošlo je skoro 10 godina, a igrajući tu ulogu, ostvario je JEDAN OD SVOJIH SNOVA
Foto: Uroš Vojinović

opravdano

KAPIČIĆ PROPUSTIO SVETSKU PREMIJERU DEDPULA 3: Prošlo je skoro 10 godina, a igrajući tu ulogu, ostvario je JEDAN OD SVOJIH SNOVA

Kultura -

U Njujorku je pre dve noći održana svetska premijera najvećeg letnjeg hita, "Marvelovog" najnovijeg nastavka "Dedpul i Vulverin". Reditelju Šonu Leviju na crvenom tepihu pridružili su se glavni akteri, glumci Hju Džekman i Rajan Rejnolds, kao i Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Dilejni i drugi.

Dedpul i Vulverin
foto: The Disney Studios

Neizostavni lik "Marvelovog" univerzuma i pomenute franšize je i Kolos, kome glas opet pozajmljuje Stefan Kapičić. Glumac se nije pojavio na crvenom tepihu jer je nedavno izgubio oca.

Dragan Kapičić
foto: Starsport©

- Prošlo je skoro 10 godina otkako sam dobio ulogu Kolosa u filmu "Dedpul", što mi je na svojevrstan način obeležilo život i otvorilo mnoga vrata. Igrajući tu ulogu, ostvario se jedan od mojih snova: spojio sam dve svoje velike strasti - prema stripu i prema glumi - rekao je glumac.

Prva dva filma ostvarila su uspeh i zaradu od skoro dve milijarde dolara, a očekuje se da će treći deo prevazići oba.

- Od samog početka snimanja svakog dela filma sve je bilo izuzetno pozitivno i veoma relaksirano, što se nije promenilo ni u trećem delu. Dolaskom Hjua Džekmana u našu "Dedpul" ekipu dobili smo, osim sjajnog glumca, i povratak Vulverina. Kombinacija Rajan - Hju definitivno je dobitna i na njima se bazira ovaj nastavak, kao što su se prva dva dela najviše bazirala na odnosu Dedpula i Kolosa - zaključio je Kapičić.

Stefan Kapičić, Deadpool 2
foto: Uroš Vojinović

Među posebnim zvanicama bili su i muzičarka Avril Lavinj, model Điđi Hadid, Madona, američki voditelj i komičar Džimi Falon i drugi. Svetski mediji prenose utiske s crvenog tepiha, a reditelj Šon Levi izjavljuje da se ne bi iznenadio da ovo nije završna priča između njega i "Marvela". Iako slovi za treći nastavak franšize o Dedpulu, reditelj i producent Levi, poznat i po uspešnoj seriji "Čudnije stvari" (Stranger Things), spojio je dva velika i omiljena Marvelova lika - Dedpula i Vulverina.

- Oduvek sam bio fan "Marvelovih" filmova, bila je neodoljiva prilika da se pridružim franšizi i uradim nešto znatno drugačije - istakao je reditelj.

Dedpul i Vulverin
foto: The Disney Studios

Od četvrtka, 25. jula, film će se naći na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track