Bajaga i instruktori nastupaju 31. avgusta na Ušću. Koncert se održava povodom 40 godina postojanja benda, a Momčilo Bajagić pozvao je naše olimpijce da bude njegovi gosti.

whatsapp-image-20240725-at-12.46.20-pm.jpg
Dado Đilas 
foto: Dado Đilas

- U svoje lično ime i u ime benda Bajaga i Instruktori, želim da svakome od vas 112 reprezentativaca, poželim sreću, dobro zdravlje i uspeh na predstojećim Igrama! Navijamo iz sveg srca za vas, ali želim da znate da ste za nas, već sada, svi vi istinski pobednici.

whatsapp-image-20240725-at-12.54.21-pm.jpg
Dado Đilas 
foto: Dado Đilas

Sa velikim zadovoljstvom i radošću pozivam vas sve iz Olimpijskog tima na naš veliki koncert, 31. avgusta u Beogradu, na Ušću! Da se i kod kuće okupimo i družimo nakon OI. Bićete nam dragi gosti - poručio je Bajaga na društvenim mrežama.

Momčilo Bajagić Bajaga nedavno je proslavio 64. rođendan i tip povodom najavio kako će sa svojim "instruktorima" proslaviti 40 godina karijere.

- Uvek smo nalazili načina da dođemo do svoje publike. Komunicirali smo muzikom i pozitivnom energijom s ljudima bez obzira na različite istorijske okolnosti, koje su ponekada nesnosne - kazao je Bajaga.

zoz-5542.jpg
Zorana Jevtić 
foto: Zorana Jevtić

On je i veliki fan sporta. Napisao je himnu Zvezde.

- Nisam trenirao nijedan sport. Muzika i gitara su bili moj izbor. To me je zanimalo i bio sam im maksimalno posvećen, ali sam voleo da pratim veliki broj sportova, prvenstveno košarku i fudbal. Prosto sam obožavao Slavnića i Kićanovića. Za mene su oni bili pravi virtuozi na terenu - rekao je Bajaga za Mocart.

Bonus video:

Kurir Bajaga u avg sljedeće godine pravi koncert na hipodromu, povodom 40 god karijere