OD PARTIBREJKERSA DO NENA BELANA: Poznata kompletna satnica Mauntin mjuzik festa na Divčibarama
Foto: Nebojša Mandić

Ne propustite

OD PARTIBREJKERSA DO NENA BELANA: Poznata kompletna satnica Mauntin mjuzik festa na Divčibarama

Kultura -

Mauntin mjuzik fest (MMF), celodnevni planinsko-muzički festival, održava se na Divčibarama za vikend, od 2. do 4. avgusta, a poznata je i detaljna satnica sva tri dana festivala.

Festival MMF
foto: Promo

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 2. avgusta, u 17.00 časova, kad će na Staza bini nastupiti Kviz Roudi. U 18.15 na scenu stupa hrvatski pop bend Svemirko, dok će od 20.00 posetioci imati prilike da đuskaju uz rok zvuk grupe Partibrejkers. U 21.45 na Stazu stupa crnogorski hip-hop duo Who See, dok će prvo veče nastupom od 23.15 zatvoriti Mile Kekin, pevač i tekstopisac kultne rok grupe Hladno pivo.

Mile Kekin
foto: Valerio Baranović

Prvi put ove godine, Breza bina će u petak, prve večeri MMF, ugostiti ljubitelje elektronskog zvuka. Ana Uzelac otvara program u 17.00, nakon čega od 18.30 miks pult preuzima DJ Doo. Nikola Vemić nastaviće da razigrava ljubitelje elektronskog zvuka od 20.30 do 22.30, kad na scenu stupa Marko Milosavljević, koji će zaključiti prvo veče festivala na najmlađoj bini.

Drugog dana, u subotu, 3. avgusta, muzički program počinje od 12.00, kad će na Vinil stejdžu ploče vrteti White City Soul. Na dva sata smenjivaće se di-džejevi Milky, Silky, Marquez, Peppe i Afrofox, a ova elektronska bina se zatvara nastupom DJ Shomija, koji će puštati muziku od 23.30 do pola sata posle ponoći. Za dobru zabavu i još bolju muziku na Staza bini drugog dana zaduženi su Artan Lili od 17.00, a potom i Neno Belan od 18.30. Od 20.15 nastupaće mostarski bend Zoster, zatim od 22.00 čuveni hrvatski reper Vojko V, dok će kraj drugog dana MMF obeležiti Mortal kombat uz karakterističan metal-pank zvuk. Najmlađa bina - Breza, 3. avgusta ugostiće Coreya Wilcoxa od 16.00, potom Knowera od 17.30, dok će ekipa di-džejeva iz Beograda, Danilo Kas b2b Sergej Krstić, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije, nastupiti od 19.00 pa sve do 00.30.

Neno Belan
foto: Anamarija Vartabedijan

MMF Afterday, nedelja, 4. avgust, rezervisana je za opuštanje i kvalitetan elektronski zvuk. Na Vinil stejdžu će se od podneva do 19.00 smenjivati Crni Dule, Timbe i DJ Iron, dok će najmlađa bina Breza u istim terminima ugostiti Osamdesete, Yugowave i Funkier.

Kamp se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih kapija i otvara se u petak u 12 sati. Ostao je još mali broj karata, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Ulaznice su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs. Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track