Hit serija "Bunar" dobiće svoj nastavak. Snimanje druge sezone, čiji je scenarista, reditelj i glavni protagonista Igor Đorđević, zavrešeno je pre nekoliko dana teškim noćnim scenama.

Priča novih jedanaest epizoda počinje tamo gde se završila prva sezona. Novi lik, prema rečima Igor Đorđevića, koji dosta utiče na narativ priče igra Maja Čampar iz Crne Gore. Od velikih pojačanja tu je i Nikola Rakočević. On igra inspektora iz Kragujevca za krvne delikte Pašića.

cvijanovic2.jpg
Telekom Srbija 
foto: Telekom Srbija

U novim epizodama nema Ljubomira Banodvića, Zorana Cvijanovića i Nataše Ninković, a Nenad Jezdić ima mnogo veću ulogu nego u prethodnom ciklusu. Deo tima je i sjajni Pavle Popović. Milicu Gojković je zamenila Nina Nešković.

Producent serije "Bunar" je Telekom Srbija, dok su za izvršnu produkciju zaduženi "Film danas" i "Dandelion production". Kreatori seriji se Predrag Gaga Antonijević, Igor Đirđević i Nataša Drakulić, a za režiju i scenario je zadužen Đorđević. Nove epizode možemo očekivati naredne godine na Superstar kanalu. Novosti o seriju možete pratiti na Instagramu profilu serije "Bunar".