U emisiji Puls Srbije gostovao je naš proslavljeni glumc Tihomir Stanić.

Trenutno je angažovan na monodrami "Na drini ćuprija" gde tumač lik pisca ovog kultnog romana, Ive Andrića:

sequence-01.01-40-57-14.still002.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Večeras igram "Na Drini ćuprija". U predstavi pripovedam odlomke iz romana. To radim već 22 godine. Večeras će predstava biti izvedena na sceni letnjeg pozorišta "Teatrijum" umesto druge predstave koja je otkazana zbog bolesti. Predstava će se igrati i 7. avgusta tako da pozivam gledaoce koji ne stignu da dođu večeras da dođu tada.

Na pitanje voditeljke Anastasije Čanović koje su sličnosti između njega i našeg nobelovca osim fizičkog izgleda Stanić je u šali izgovorio:

- Pa to što sam mnogo pametan. Šalu na stranu: fasciniran sam njegovim delom i ličnošću.On jeste moja velika inspiracija i u tom njegovom delu može da se crpi mnogo toga.

kurir televizija TIHOMIR STANIĆ NAJAVIO PREDSTAVU KOJA ĆE BITI KULTNA: 22 godine tumačim Ivu Andrića, a sem fizičke sličnosti spaja nas i JOŠ NEŠTO

Govorio je o sutrašnjoj premijeri predstave "Mušica" koja će biti izvedena takođe u "Teatrijumu".

- Sutra je premijera predstav "Mušica". Glumačka ekipa je jako mlada. To su studenti ili tek svršeni studenti glume. Aleksandra Maraš je jedina ženska uloga i ja sam fasciniran njenim talentom. Dođite draga publiko to da gledate to će biti hit. Pre 40 godina u toj predstavi su igrali Neda Arneri, Lazar Ristovski, Ivica Klemenc, Goran Bukilić, a sada igraju mladi glumci. Gledao sam jednu probu i mislim da će to biti kultna predstava.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir televizija TIHOMIR STANIĆ SKUPO PLAĆA GREŠKU IZ PROŠLOSTI: Postradao sam i to me je mnogo koštalo, ali me je i odškolovalo!