NEZAPAMĆEN SKANDAL! NOVAK ĐOKOVIĆ IZBAČEN IZ FILMA: Najveća sramota Holivuda, a da li bi se to desilo Federeru i Nadalu?
Scene Novaka Đokovića izbačene iz filma, Foto: Profimedia

nepravda

NEZAPAMĆEN SKANDAL! NOVAK ĐOKOVIĆ IZBAČEN IZ FILMA: Najveća sramota Holivuda, a da li bi se to desilo Federeru i Nadalu?

Kultura -

Pre desetak godina Novak Đoković snimio je akcioni spektakl "Plaćenici 2", ali su njegove scene izbačene iz finalne verzije filma.

Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer
foto: EPA/Andy Rain, Yan Lerval / Avalon / Profimedia

Teško da bi se ovo desilo da su epizodne uloge u njemu imali Rodžer Federer i Rafael Nadal. Sada zbog ove odluke producenti verovatno žale. Nole je, podsetimo, u Bugarskoj snimio nekoliko scena, u kojima se reketom bori protiv zlih sila.

Kako je tada najavljeno, on je trebalo da igra sebe, a ova uloga bila bi njegov debi na filmskom ekranu. Iako je njegovo ime još uvek na spisku uloga na najpoznatijem filmskom sajtu "imdb", konačna verzija "Plaćenika 2″ je objavljena bez teniskog asa.

Čak Noris
foto: Profimedia

Umesto Novaka u epizodnoj, tu su Čak Noris, Silvester Stalone, Brus Vilis, Žan-Klod van Dam, Džet Li, Lajam Hemsvort, Džejson Statam i Dolf Landgren u glavnim ulogama. Novak je imao priliku da se druži sa glavnim glumcima - Žan Klod Van Damom, Brusom Vilisom i Arnoldom Švarcenegerom.

Novak Đoković, Karlos Alkazar, Pariz 2024
foto: Dado Đilas

Đoković nakon uspeha u Parizu trenutno odmara u Crnoj Gori. Asocijacija teniskih profesionalaca pitala je nešto neobično elitne igrače "belog sporta": Koga biste izabrali da vas glumi na filmu?

Novak Đoković je najpre rekao Robert de Niro. A onda dodao "Ili (Leonardo) Dikaprio".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track