U toku je jedna od najprestižnijih manifestacija na ovim prostorima - Sarajevo film festival, a na crvenom tepihu okupila su se neka od najvećih regionalnih imena iz sveta filma i šoubiznisa.

Sinoć su se na otvaranju Sarajevo film festivala ruku pod ruku prošetali i Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu, jedan od najpoznatijih i najlepših glumačkih parova na Balkanu, a oboje su bili odlično stilizovani.

foto: Kurir

Snežana i Uliks su došli u belom. I dok se Uliks opredelio za ležerno belo odelo sa kontrastnom crnom košuljom, Snežana je izabrala eleganciju, zablistavši u beloj asimetričnoj haljini neobičnog izreza, sa šlepom koji nehajno pada niz jedno rame.

Ona je ovu otmenu haljinu ponela uz ležernu frizuru, prirodno isfeniranu i puštenu kosu, a stajling je upotpunila clutch torbicom.

foto: Kurir

Snežana i Uliks redovni su gosti Sarajevo film festivala. Inače, oni imaju jedan od najstabilnijih brakova među regionalnim zvezdama, a od 1994. godine žive i rade u Njujorku. Ćerku Niku dobili su 1995.

‒ Mogu da kažem kako sam danas zaljubljeniji u svoju ženu nego što sam nekad bio. Naš odnos je podjednako uzbudljiv kao što je i bio, što ne znači da nekom drugom nismo i te kako dosadni. Tih devedesetih gledao sam Snežanu na filmu i bio sam fasciniran njenim talentom i lepotom. Prema njoj sam imao odnos kao prema nečem nedodirljivom - izjavio je svojevremeno Uliks, prenosi Blic žena.

foto: Kurir

Snežana i Uliks često borave i u domovini, ali vrlo retko istupaju u javnost, dok njihov privatni život ostaje nepoznanica za mnoge. Svoju intimnu vešto skrivaju i pojavljuju se samo kada njihovi novi umetnički projekti to zahtevaju.

(Kurir.rs/ LJ. R./ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija "JAVLJAJU MI SE LJUDI IZ SARAJEVA KOJE JE SRAMOTA!" Radoš Bajić za Kurir TV: Filmski festival je od sada JEDNA OGROMNA PUTAČA