OLGA ODANOVIĆ JE DOKAZ DA JE PRIRODNA LEPOTA NAJJAČI ADUT: Prošetala crvenim tepihom BEZ ŠMINKE i oduvala MNOGO MLAĐE OD SEBE
Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast!

OLGA ODANOVIĆ JE DOKAZ DA JE PRIRODNA LEPOTA NAJJAČI ADUT: Prošetala crvenim tepihom BEZ ŠMINKE i oduvala MNOGO MLAĐE OD SEBE

Kultura -

Druge večeri Sarajevo Film Festivala crvenim ćilimom prošetala je glumačka ekipa serije "Radio Mileva". Ona je ujedno nominovana za najbolju komediju, a Olga Odanović i Branimir Brstina za najbolje glumce u žanru komedije.

Veliku pažnju privuklo je Olgino izdanje koje su mnogi uporedili sa holivudskim divama. Glumica je za ovu priliku odabrala lepršavu crnu, satensku haljinu sa efektnim žutim motivima. Kosa joj je ležerno padala, a ono što je izazvalo salve pohvala jeste da je Olga (65) bila bez šminke.

Olga Odanović i Branimir Brstina
Olga Odanović i Branimir Brstinafoto: Nemanja Nikolić

Baš poput Tilde Svindon, Pamele Anderson, Helen Miren, Endi Mekdugal koje su poslednjih godina pokrenule trend prirodnog izgleda na crvenom tepihu, tako je sada i srpska glumica pokazala koliko zrači prirodnošću i elegancijom.

Sarajevo film festival, Sarajevo film festival 2024, Film Festival, Olga Odanović
foto: Nemanja Nikolić

Ona je ruku pod ruku prošetala sa kolegom iz serije Branimirom Brstinom koji je bio posebno elegantan u klasičnom crnom odelu, sa kojim nema greške.

Nominovani za nagradu Sarajevo Film Festivala
Nominovani za nagradu Sarajevo Film Festivalafoto: Nemanja Nikolić

Nominacija za prestižne nagrade Sarajevo Film Festivala

Za nagrade Srce Sarajeva za TV serije 30. Sarajevo Film Festivala strukovni žiri sastavljen od više od 500 filmskih profesionalaca iz regiona, ove je godine nominovao osam serija u 14 kategorija. Pravo prijave imale su dramske serije i komedije iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Kosova*, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije premijerno prikazane u periodu od 1. aprila 2023. do 30. aprila 2024. godine.

Uliks Fehmiu, Sarajevo, Sarajevo film festival, Sarajevo film festival 2024, Film Festival
foto: Nemanja Nikolić

Nagrade Srce Sarajeva za TV serije dodeljuju se u dve kategorije: za dramske serije i za komedije. U kategoriji dramskih serija dodeljuje se osam nagrada: za najbolju dramsku seriju, najbolju glavnu glumicu, najboljeg glavnog glumca, najbolju žensku epizodnu ulogu, najbolju mušku epizodnu ulogu, za Zvezdu u usponu, za najbolju režiju (za epizodu) i za najbolji scenarij (za epizodu).

U kategoriji komedija dodjeljuje se šest nagrada: za najbolju komediju, najbolju glavnu glumicu, najboljeg glavnog glumca, za Zvezdu u usponu, za najbolju režiju (za epizodu) i za najbolji scenarij (za epizodu).

NAJBOLJA KOMEDIJA

  • PRINC IZ ELEJA (Bosna i Hercegovina)
  • RADIO MILEVA (Srbija)

NAJBOLJA GLAVNA GLUMICA – KOMEDIJA

  • Mediha Musliović (PRINC IZ ELEJA)
  • Olga Odanović (RADIO MILEVA)

NAJBOLJI GLAVNI GLUMAC – KOMEDIJA

  • Branimir Brstina (RADIO MILEVA)
  • Alen Muratović (PRINC IZ ELEJA)

(Kurir.rs/M.J/Lj.R)

Bonus video:

00:12

Ed Širan oduševio publiku na Ušću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track