Glumica Milica Janevski, koja je stekla ogromnu popularnost igrajući u najvećim projektima domaće kinematografije, zablistala je na Sarajevo film festivalu koji okuplja najpriznatija imena iz sveta serije i filma.

Milica je druge večeri festivala na crvenom tepihu zasenila sve prisutne, kako stajlingom, tako i svojim izgledom.

img20240818wa0155.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Za ovu svečanu priliku glumica je odabrala pink haljinu bez rukava, dužine iznad kolena, sandale na štiklu u istoj boji, a "monotoniju" boja je razbila bež torbicom i upadljivom ogrlicom u braon boji. Kosa joj je ležerno padala sa šiškama isfeniranim sa strane.

img20240818wa0152.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Zanimljiva slučajnost je što glumica upravo na Sarajevo film festivalu proslavlja 38. rođendan. Sa slavljem je počela još sinoć, a nastaviće ga i danas, možda sa dodatnim povodom.

milica-janevski-foto-damir-dervisagic-1.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Naime, Milica Janevski je nominovana za najbolju epizodnu ulogu u seriji "Koža". Pored Milice, u ovoj kategoriji nominovane su i Snežana Bogdanović u seriji "Poziv" i Jelena Kordić Kuret u seriji "Znam kako dišeš".

Milica Janevski je, podsetimo, ostvarila zapažene uloge u serijama "Deca zla" i "(V)fau efekat", a u zvezde ju je vinula uloga Marine Tucaković u filmu "Nedelja".

(Kurir.rs/ LJ. R./ L. S.)

Bonus video:

Kurir Uliks Fehmiu na Sarajevo film festivalu