Ortodoks kelts i Bestbit nastupaju na festivalu Nisomnia u Nišu
Foto: Kurir

spektakl

Ortodoks kelts i Bestbit nastupaju na festivalu Nisomnia u Nišu

Kultura -

Muzički festival "Nisomnia" održaće se u utorak i sredu, 27. i 28. avgusta u dvorištu niškog Univerziteta ili popularno nazvanoj Banovini. Prve večeri festivala nastupiće pet grupa, a poslednja je Ortodoks kelts koji su uvek bili odlično primljeni u Nišu.

"Ovo je 21 po redu Nisomnia, trajemo dugo godina, a festival nije održan samo u doba korone. Ovaj festival nije samo za mlade, kako vlada neka priča, već dođu i vremešne Nišlije kojevole rokenrol i dobru svirku. na binama "Nisomnie" je sigurno za preko 20 godina postojanja prošlo preko 100 muzičkih grupa", rekla nam je Ana Živanović iz Niškog kulturnog centra, organizatora festivala.

Nisomnia
Nisomniafoto: Promo/ Marko Ristić

Ove godine će prve večeri da nastupe Rokošop, Bitange, Bestbit, Plastik sandej i Ortodoks kelts. Druge večeri se očekuju nastupi grupa: Lutke na srcu (Kud Idioti tribjut bend), Ludak u razvoju(LUR), Ničim izazvan i Koi Koi.

Nisomnia
Nisomniafoto: Promo/ Marko Ristić

Programi oba dana počinju od 20:30 sati, a karte se mogu kupiti u knjižarama Niškog kulturnog centra i "Indigo" po ceni od 1.200 dinara po večeri, ali i na samom ulazu u dvorište Banovine.

(Kurir.rs/M.J/M.S)

Bonus video:

00:58

STARIJA MUZIKA SE NARUČUJE JER MODERNA BAŠ I NE VALJA Željko Vasić: Postoji marketing, ljudi više ne pitaju i ne procenjuju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track