Samo se srušio na sceni i umro: Poznati reper preminuo usred nastupa, fanovi snimili užasnu scenu koja im se odvijala pred očima
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

strašno!

Samo se srušio na sceni i umro: Poznati reper preminuo usred nastupa, fanovi snimili užasnu scenu koja im se odvijala pred očima

Kultura -

Reper Fatman Scoop iznenada se srušio na bini tokom nastupa, a publika je počela da vrišti. Sve se dogodilo oko 20.30 časova. Prethodno je Scoop bio pun energije i repovao je, a onda je samo otežano krenuo da se penje na uzdignuti deo na bini i srušio se. Odmah su dotrčali lekari, koji su pokušali da reanimiraju repera. On je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Reper je u petak imao koncert u Konetikatu, kada mu je iznenada pozlilo i samo je pao. On je odmah prebačen u bolnicu gde je proglašen mrtvim.

Menadžer poznatog repera je potvrdio da je Fatman Scoop preminuo:

"Vodio si me po čitavom svetu i nastupao sam sa tobom na nekim od najvećih i najboljih bina na svetu. Stvari koje si me ti naučio napravile su od mene ovo što sam danas", napisao je Skupov menadžer i producent Birč Majk.

(Kurir/Mondo/M.J)

Bonus video:

02:18

Andrija Milošević skočio u publiku u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track