Treća sezona serije "Močvara" stiže na male ekrane: Priča se vraća na ulice Beograda, a glumačkoj ekipi se pridružuju nova imena
Treća sezona na kanalu Superstar premijerno 14. septembra., Foto: Firefly productions

tu je i tizer

Treća sezona serije "Močvara" stiže na male ekrane: Priča se vraća na ulice Beograda, a glumačkoj ekipi se pridružuju nova imena

Kultura -

Treća sezona hit serije "Močvara" Olega Novakovića i Milene Marković premijerno stiže na male ekrane kanala Superstar 14. septembra. Vikendom u 21 čas publika će moći da uživa u poslednjih 8 epizoda sage koja je osvojila srca publike.

Naslovnu ulogu i u trećoj sezoni tumači Goran Bogdan
Naslovnu ulogu i u trećoj sezoni tumači Goran Bogdanfoto: Firefly productions

Na čelu sa glavnim glumcem Goranom Bogdanom, nove epizode “Močvare" nas vraćaju na ulice Beograda, gde će publika pratiti uzbudljiva dešvanja oko Nikole Krsmanovića (Goran Bogdan) koji je nekada bio policajac, a sada se bavi prevozom elitnih prostitutki.

Jelisaveta Orašanin novo lice u seriji 'Močvara'
Jelisaveta Orašanin novo lice u seriji "Močvara"foto: Firefly productions

Nikola postaje blizak sa Svetlanom (Jelisaveta Teodosić) koju stižu duhovi iz prošlosti, nakon čega želi da promeni život iz korena, što dovodi do kobnih posledica. Posle jednog incidenta Nikola postaje glavni osumnjičeni i on shvata da rešenje ovog slučaja upravo leži u davno zaboravljenoj prošlosti.

1 / 9 Foto: Firefly productions

Pored Gorana Bogdana u seriji igraju Jelisaveta Teodosić, Stefan Trifunović, Dejan Dedić, Peđa Marjanović, Jana Milosavljević, Marko Janjić, Matea Milosavljević, Anja Đorđević, Anđela Janković i mnogi drugi.

Autorski tim čine reditelj Oleg Novković, scenaristkinja Milena Marković, koji su i kreatori serije, direktor fotografije je Miladin Čolaković, montažer Lazar Predojev, kompozitor Aleksandar Ranđelović, kostimograf Dragica Laušević.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV naslova.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track