Ovako izgleda ćerka Svetozara Cvetkovića: Glumac sa mezimicom blistao na crvenom tepihu (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

otvaranje sava centra

Ovako izgleda ćerka Svetozara Cvetkovića: Glumac sa mezimicom blistao na crvenom tepihu (VIDEO)

Kultura -

Na otvaranju Sava Centra pojavile su se brojne poznate ličnosti koje su zablistale na crvenom tepihu. Ovom prestižnom događaju prisutvovao je i legendarni glumac Svetozar Cvetković, a društvo mu je pravila ćerka Dea.

Glumac i njegova mezimica su čak i uskladili autfite, te su imali zlatno, crnu kombinaciju.

Svetozar Cvetković sa ćerkom
Svetozar Cvetković sa ćerkomfoto: Nemanja Nikolić

Glumčeva starija ćerka je istoričarka umetnosti, a on je svojevremeno u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV-u objasnio da ga nekada oduševi i bez reči ostavi njeno znanje.

Ona je u tom dobu da ne možete ni na šta da je upozorite. Toliko zna da ja ne mogu da pretpostavim koliko zna za sve vrste umetnosti. Radi na fakultetu kao asistent. Nekada sam nem na sve što uradi i svaka joj čast. Prošlo je vreme saveta – istakao je on gostujući u emisiji "Sceniranje".

Osim Cvetkovića, na otvaranju su bili i druge njegove kolege poput Milana Marića, Radoša Bajića, Petra Benčine, Tamare Dragičević, Nataše Ninković.

Podsetimo, Sava Centar, jedan od najznačajnijih kongresnih, kulturnih i poslovnih centara u Beogradu, svoj novi izgled duguje rekonstrukciji koja je počela ubrzo nakon što je Delta holding kupila objekat za 17,54 miliona evra. Nakon što su prošle godine završene rekonstrukcije prve dve zone, otvaranje Plave dvorane označava završetak obnovljene kulturne zone. Nova Plava dvorana sada nudi 4.050 sedišta, uključujući VIP lože, čime je povećan kapacitet u odnosu na prethodnih 3.672 sedišta. Iako će konkretni detalji o tehničkim unapređenjima biti otkriveni na otvaranju, očekuje se da će dvorana biti opremljena najnovijom tehnologijom.

(Kurir.rs/Lj.R/M.J)

Bonus video:

00:04

Svetozar Cvetković sa ćerkom na otvaranju Sava Centra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track