Svim đacima prvacima u Srbiji, od 1. septembra do 31. oktobra 2024. godine, Muzej iluzija Beograd, deo najveće muzejske franšize na svetu, poklanja besplatan ulaz, navode iz ove ustanove.

nik-7477.jpg
Ustupljene fotografije 
foto: Ustupljene fotografije

Za njih tokom posete je organizovana besplatna edukativna tura „Putovanje kroz školske predmete“ i uzbudljivo takmičenje „Školarac genijalac“.

Svi mališani koji ove godine započinju svoje školske avanture imaće priliku da besplatno posete muzej, razigraju svoja čula kroz svet iluzija, takmiče se u rešavanju mozgalica i uživaju u nezaboravnom iskustvu upoznavanja školskih predmeta kroz interaktivne eksponate Muzeja iluzija.

m-izluzija.jpg
Ustupljene fotografije 
Kako svet izgleda drugačijefoto: Ustupljene fotografije

Program „Samo jednom đak prvak“ obuhvata:

Besplatan ulaz za sve đake prvake za individualne posete tokom radnog vremena Muzeja iluzija u septembru i oktobru.

Edukativnu turu „Putovanje kroz školske predmete“ - kroz koju će svake srede od 17h tokom septembra i oktobra prvaci imati prilike da kroz svet iluzija na interaktivan način otkrivaju školske predmete.

Takmičenje „Školarac genijalac“ - poslednje subote u septembru i oktobru, 28.09. i 26.10. od 12 do 17h prvaci će se oprobati u slaganju pametnih Dilemma mozgalica koje pospešuju kognitivne i prostorne sposobnosti, logičko zaključivanje i razvijaju kreativnost, kao i razmišljanje van okvira. Najuspešnije prvake čekaju vredne nagrade.

vlad8222.jpg
promo 
Na Terazijamafoto: Promo

Prijave za organizovane ture i takmičenje su obavezne i vrše se putem info telefona: +38163611911 ili putem e-mail adrese: info@muzejiluzija.rs. Za više informacija, pratite veb stranicu i društvene mreže Muzeja iluzija.

Neka u muzej dođe svaki prvak đak, započeti školu zadatak nije lak, biti prvak đak nije mala stvar – zabava i smeh daju se na dar!