Megapopularni dirigent i virtuoz na violini André Rieu, zajedno sa svojim Johann Strauss Orkestrom, nastupiće 14. novembra u Beogradskoj Areni! Večeri sa Rieuom postale su sinonim za svetski poznate romantične melodije, iznenađenja puna humora i nastupe vrhunskih solista, a njegova harizma i strast čine svaki koncert nezaboravnim iskustvom.

050713mvh69.jpg
© André Rieu Productions 
foto: © André Rieu Productions

Karte za ovaj spektakl uskoro će biti rasprodate, iako je do koncerta ostalo dva meseca. Alen Ključe, direktor Star produkcije, izjavio je: „Jako se radujem što ću po treći put u Srbiju dovesti André Rieua i njegov Johann Strauss orkestar. Drago mi je što su publika i mediji prepoznali ovaj koncert kao jedan od najpoželjnijih muzičkih događaja, a mi ćemo se pobrinuti da i ovaj koncert ostane u najlepšem sećanju, kao i prethodna dva koncerta u našoj organizaciji.”

Rieu, koji osvaja rasprodate arene širom sveta i inspiriše umetnike iz svih krajeva, svoj put do svetske slave započeo je u rodnoj Holandiji svirajući na svadbama. Njegove ambicije su bile mnogo veće, pa je 1988. osnovao Johann Strauss Orchestra sa samo 12 muzičara. Danas je ovaj orkestar prerastao u najveći privatni orkestar na svetu, sa čak 150 članova.

rieu-201303.jpg
© André Rieu Productions 
foto: © André Rieu Productions

Publika koja uspe da nabavi ulaznice imaće priliku da uživa u romantičnim valcerima, muzičkim temama iz filmskih klasika, opera i opereta, te obradama tradicionalnih pesama u izvođenju „kralja valcera“ i njegovog orkestra. Koncert će se održati u četvrtak, 14. novembra, sa početkom u 20 časova. Požurite, jer poslednji kontingent ulaznica je u prodaji!

Promo