Aca Poštar i Branko Kockica omiljeni su junaci mnoge dece. Stopama Mladena Andrejevića i Branka Milićevića krenuo je Slobodan Boda Ninković.

dav-5176.jpg
Starsport© 
Bora sa ćerkomfoto: Starsport©

Radio-televizija Vojvodine u novoj sezoni sprema i novu dečju emisiju "Čika Kekine avanture". Domaćin će biti Čika Keka, kog igra Boda. Prvi dani snimanja obeležili su početak jednog fantastičnog putovanja kroz vreme i maštu. Serijal "Čika Kekine avanture" inspirisan je popularnim pričama Saše Jovanovića, koje pripovedaju o panonskom mornaru bez Panonskog mora i panonskog broda, koji sedi na tavanu i priča deci svoje avanture iz vremena dok je plovio Panonskim i ostalim svetskim morima i okeanima.

cika-kekine-avanture-nova-decija-emisija-rtv.jpg
Rtv 
Biće 30 epizodafoto: RTV

- Glavni lik Čika Keka predstavljen je u maestralnoj interpretaciji Slobodana Bode Ninkovića. Njegova sposobnost da oživi lik s posebnom toplinom i autentičnošću čini da svaki trenutak snimanja bude poseban. Uloga koju Boda igra u ovoj emisiji nije samo izazov već i prilika da unese dodatnu dimenziju u priče koje će deca obožavati. Sa svojom šarmantnom naracijom i bogatom maštom, Čika Keka će deci pružiti nezaboravne trenutke - objašnjava Vesna Topalov, rediteljka "Čika Kekinih avantura".

cika-keka-i-aleksandar-dujin-rtv.jpg
Rtv 
Boda i profesor Dujinfoto: RTV

Muziku za ovu emisiju piše i izvodi Aleksandar Dujin.

Bonus video:

Kurir televizija BODA SE U SUZAMA OPROSTIO OD ŽIVIĆA: Nije bio takav dogovor, trebalo je da ti mene pratiš u PENZIJU