U centru Beograda organizovana je sinoć svečanost povodom otvaranja Teatra "Odeon". Željka Mitrovića. Medijski mag je na otvaranje došao u društvu supruge Milice Mitrović, njene majke i dece, a priliku da pogleda predstavu "Lu" nije želeo da propusti veliki broj ličnosti iz svih sfera javnog života.

odeon-otvaranje-13092024-0097.jpg
ATA images 
Milica i Željko Mitrovićfoto: ATA images

Veliku pažnju izazvala je Bebi Dol, koja se posle duže vremena pojavila u javnosti. Kako je istakla, kada je Željko u pitanju, tu je uvek, jer ga jako ceni i podržava.

Podršku kulturi pokazali su i Milica Milša i Žarko Jokanović, Branislav Lečić, Iva Štrljić, ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović i njen suprug Damir Handanović, Milica i Marko Kon, Sanja Marinković, Danica Ristovski. Da pogledaju premijerno izvođenje predstave "Lu", stigli su i Ljubiša Ristić, Nedeljko Bajić, direktor "Koridora" Aleksandar Antić, direktor KBC "Dedinje" Milovan Bojić, Vladimir Beba Popović, Branko Milićević Kockica i mnogi drugi.

odeon-otvaranje-13092024-0284.jpg
ATA images 
Branko Kockicafoto: ATA images

Branka smo upitali za prve utiske.

- Oduševljen sam. Nisam očekivao da Željko zna ovako da piše, ali očekivao sam da će Marko Jovičić, naše dete iz "Puža", tako da mu pomgne u režiji -kaže Milićević za Kurir.

odeon-otvaranje-13092024-0129.jpg
ATA images 
Rade Marjanovićfoto: ATA images

- Želim uspeha novom pozorištu. Divno je što je Beograd dobio još jedno mesto koje će da neguje mjuzikl - rekao je glumac Rade Marjanović, upravnik Pozorišta na Terazijama.

oliver-i-zeljko-foto-jelena-simonovic.jpg
Kur 
Oliver Mandić je dao svoje najveće hitovefoto: Kur

Autor ovog mjuzikla Željko Mitrović je odlučio da u svom prvencu donese na scenu priču o ljubavi, ali i večitoj borbi dobra i zla. Predstava o princu tame Luciferu, za prijatelje Lu, koji je po kazni poslat na zemlju, među ljude, na momente postaje i urnebesna komedija. Jedan od junaka političar Srba i njegova sekretarica odmah su osvojili srca publike. A u priči i sam đavo, na kraju, upada u sopstvenu klopku. Šansu da prvi put zaigraju na sceni dobili su i neki novi glumci, koje je predvodio gost iz Makedonije Žarko Dimoski.

mjuzikl-lu.-1.jpg
Jelena Simonović RTV Pink 
Plakat za predstavufoto: Jelena Simonović RTV Pink

Autorska predstava Željka Mitrovića izazvala je oduševljenje publike, koja je glumačku postavu često nagrađivala aplauzom. Iz pozorišta Odeon svi su izašli prepuni pozitivnih utisaka. Karte za nova izvođenja mjuzikla "Lu" mogu se nabaviti putem sajta Teatarodeon.rs, kao i na biletarnici Teatra "Odeon" za 15, 20, 21. i 22. septembar.

Bonus video:

Kurir Mjuzikl Lu poklon glumaca