Beograd je posle mnogo godina dobio novo pozorište. Teatar "Odeon" je u otvorio vrata za svoje prve posetioce predstavom "Lu".

mjuzikl-lu-1.jpg
Jelena Simonović RTV Pink 
Kreator mjuziklafoto: Jelena Simonović RTV Pink

Autor ovog mjuzikla Željko Mitrović je odlučio da u svom prvencu donese na scenu priču o ljubavi, ali i večitoj borbi dobra i zla. Predstava o princu tame Luciferu, za prijatelje Lu, koji je po kazni poslat na zemlju, među ljude, na momente postaje i urnebesna komedija. Šansu da prvi put zaigraju na sceni dobili su i neki novi glumci, koje je predvodio gost iz Makedonije Žarko Dimoski. Mitroviću je oko režije pomagao Marko Jovičić, koji je radio predstavu "Crni leptir" na Terazijama.

mjuzikl-lu-4.jpg
Jelena Simonović RTV Pink 
Plesačifoto: Jelena Simonović RTV Pink

Kad je reč o novom mjuziklu, ljubitelji domaće rok muzike uživaće u sjajnim hitovima Olivera Mandića, ali pesmama bendova EKV, Idoli i muzici Neleta Karajlića. Oliver je na premijeru došao u pratnji supruge Maje i ćerke.

1837-ata-images-odeon-otvaranje-13092024-0035.jpg
ATA images 
Oliver i Maja s naslednicomfoto: ATA images

Oliver je sasvim slučajno sreo je ljubav svog života. Iako ju je zaprosio čim ju je ugledao, pred oltar su stali četiri godine kasnije. Razlika od 22 godine, koliko je Maja mlađa u početku je predstavljala veliku prepreku, a pevač je otkrio da njeni roditelji nikako nisu mogli da prihvate njihov brak.

oliver-i-zeljko-foto-jelena-simonovic.jpg
Kur 
Oliver i Željko Mitrovićfoto: Kur

Ipak, vremenom, ljubav je pobedila! Maja i Oliver opstali su u braku dve decenije, a 2010. gudinu pamte kao najsrećniju godinu u svom životu. Tada je Maja Oliveru podarila dragocen poklon, njihovu ćerku Hanu Colu, kako je pisao magazin Story.

Karte za nova izvođenja mjuzikla "Lu" mogu se nabaviti putem sajta Teatarodeon.rs, kao i na biletarnici Teatra "Odeon" za 15, 20, 21. i 22. septembar.

Bonus video:

Kurir Mjuzikl Lu poklon glumaca