Nebojša Dugalić pojavio se sinoć u prepunoj MTS dvorani na premijeri filma "Lazarev put", čiji je deo glumačke ekipe. Glumac je na premijeru došao s porodicom, a ovo je retka prilika da njegovu suprugu Draganu vidimo u javnosti.

Iako je crvenim tepihom prošetao sam, pored njega su u bioskopskoj sali tokom projekcije filma sedeli supruga Dragana i njihovi naslednici.

Dragana je za ovu priliku ponela crno-bež elegantnu odevnu kombinaciju, dok je glumac obukao sivo odelo, a sudeći po fotografijama, uživali su tokom večeri.

Lazarev puInače, supruga Nebojše Dugalića takođe je glumica, ali je odlučila da glumačku karijeru ostavi po strani i velika je podrška suprugu, mada izbegava pojavljivanja na javne događaje.

nn.jpg
ATAIMAGES Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom i naslednicima na premijeri filma "Lazarev put"

- Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Uglavnom joj se dopada sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer "Državni službenik" ili "Žigosani u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi - ispričao je Dugalić svojevremeno, prenosio je "Stori", i otkrio u kom pravcu oni usmeravaju decu:

n d.jpg
ATAIMAGES Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom i naslednicima na premijeri filma "Lazarev put"

- Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju. Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše - istakao je glumac.

12345.jpg
ATAIMAGES Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom i naslednicima na premijeri filma "Lazarev put"

Dugalići koji su u braku više 20 godina imaju tri sina i dve ćerke, a nekima od njih odlučili su da daju pomalo neobična, ali vrlo interesantna imena. Jana i Bogdan i nisu tako retka imena, ali ostalo troje dece imaju zanimljiva i prilično nesvakidašnja - Vidan, Kalin i Ilina.

Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i žensko ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina, dok je Ilina ženska verzija imena Ilija koje ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači "onaj koji je Božiji izaslanik".

img-9380.jpg
Gordan Jović/ Rts Bogdan Dugalić, sin Nebojše Dugalića i Dragane Dugalić

Bogdan Dugalić je pijanista, a ove godine je Srbiju predstavljao na Evrovizijskom takmičenju mladih muzičara u Norveškoj.

Bogdan iza sebe ima bogato muzičko iskustvo, osvojio je više 30 nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima, a njegov otac Nebojša je jednom prilikom rekao da je veoma ponosan na uspeh svog naslednika.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

Kurir Nebojša Dugalić posle Tita igram Rankovića