Posle nekoliko godina priprema pre desetak dana počelo je snimanje filma "Povratak Žikine dinastije" u režiji Milana Konjevića, a po scenariju Milene Marković.

Nakon više od tri decenije neki od omiljenih likova iz serijala "Žikina dinastija", popularnog osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, vraćaju se u naš život. Glavna uloga poverena je Nikoli Koju, a među glumcima koji se vraćaju, a deo su prve postave je i glumica Vesna Čipčić.
"Elza dolazi u Srbiju iz Frankfurta shvativši da je her Šika ostao njena najveća ljubav u životu. Njega više nema, ali je njegovu porodicu zavolela i rešila da ostatak svog života provede sa njima. Toplina koju nalazi u njihovom zagrljaju motiv su Elzi da bi sve učinila za njih. Ona postaje dobri duh Pavlovića", kaže glumica za TV Ekran.

Zikina dinastija foto Ana Dragović.jpeg
Ana Dragović Fotografije sa snimanja "Povratak Žikine dinastije"

U novom filmu Miši, kog igra Kojo, a koji živi u Srbiji, dolaze sinovi, koje dugo nije video jer žive s Natašom u Moskvi. Kada stignu momci koji nose imena svojih pradedova Žike i Milana, kreće nova luda godina, puna smeha, avanture i porodičnih vrednosti. Praunuci legendarnih likova Miše, Elze i Bobe, biće u fokusu ove komedije, a izabrao ih je reditelj na kastingu. Nikola Brun igra Žiku, dok je Gavrilo Ivanković Milan. Jednu od glavnih uloga odigraće poznata manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, kojoj će ovo biti prva filmska rola.
Tu su i poznata glumačka imena Srđan Timarov, Mladen Sovilj, Jovo Maksić, Milena Predić, Slobodan Boda Ninković, kao i mlade glumice Katarina Veljović, Tamara Radovanović i Mina Nenadov.

Zikina dinastija 1 foto Ana Dragović.jpeg
Ana Dragović Poznata glumačka imena gledaćemo u nastavku kultnog filma

Vesna Čipčić ne sumnja da će i nastavak biti uspešan.

"Publika je obožavala ovaj serijal i sa nestrpljenjem se očekuje novi smehotres. Sada su potpuno nove okolnosti u kojima se nalaze junaci mlađe generacije, Žikini i Milanovi potomci. Radi se sa mnogo radosti, želje i ambicije. Ne smemo razočarati publiku jer je čitav serijal postao i ostao neprevaziđeni hit za sve generacije", poručuje glumica.

vesna-cipcic.jpg
Story Vesna Čipčić o nastavnu snimanja čuvenog serijala

Film se snima na lokacijama u Beogradu, Pančevu i na Zlatiboru. Premijera se planira za jesen 2025. godine. Producenti su "Talking Wolf Productions" i "Olimp produkcija", a izvršna produkcija je "Cinnamonn Films", dok je "Film i ton" koproducent. Ovo ostvarenje finansirao je Filmski centar Srbije, kao i platforma Apollon, na kojoj će biti dostupan nakon bioskopske distribucije.

(Kurir.rs/Lj.R)

 BONUS VIDEO:

kurir televizija KULTNA SERIJA "SILA" OD VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI! Priča o otmici začinjena ljubavnim zapletom koja je napravila revoluciju!