Glumac, scenarista i režiser Radoš Bajić proslavio je juče 71. rođendan u društvu porodice, a delić slavlja podelio je na mrežama.


Na fotografiji koju je objavio, pozirao je u zagrljaju svoje supruge Milene Bajić, a tu je bila i neizostavna torta, a čestitke samo pljušte.


- Mali rebus: Kad u zdravlju dočekas sedamnaest puta tri i još dvadeset godina, koliko beše to..? Lep dan iza nas - 24. septembar. Hvala mojoj Mileni i celoj porodici - napisao je Radoš u šaljivom tonu pored fotografije.


Radoš Bajić ne krije koliko mu je porodica bila podrška u svemu što radi, a posebno supruga Milena. Njih dvoje su već pet decenija u sladnom braku, a ona se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

I u dobru i u zlu

sa-prijateljima-i-suprugom.jpg
Privatna Arhiva, Contrast Studios 


Kako je ranije pričao, sa njom je počeo od nule i jedno drugom su snažna podrška, a kako je ranije govorio nije se odvajao od nje, kada je sa njom proveo 288 dana na onkologiji.

na-vencanju-sa-milenom-i-roditeljima.jpg
Privatna Arhiva Slika sa venčanja


"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć," rekao je ranije Radoš Bajić.

(Kurir.rs/I.M.)

Kurir TV SCENIRANJE 23.10.2022. RADOS BAJIC