Nova serija "Krunska 11" u režiji Miroslava Lekića i Koste Đorđevića, po scenariju Aleksandre Kostadinović, stiže na male ekrane 30. septembra. Novih 45 epizoda ove komedije, koja je nastala u produkciji "Zilion filma" i Telekoma Srbija, emitovaće se svakog radnog dana od 21 sata, i to sve do 29. novembra.

Vladmir - Miodrag Radonjić 04.png
Telekom Srbija/Zillion film Miodrag Radonjić


Radnja se dešava u vreme korone, kada su ljudi bili uplašeni, a glavni junaci su stanari jedne zgrade koji tokom pandemije postaju jedno malo, od ostatka sveta izolovano ostrvo. Tu su razna događanja izazvana neočekivanim spoljnim okolnostima, a potom i međusobnim odnosima komšija. Kreatori serije obećali su dosta smeha publici, a njihova priča inspirisana je stvarnim događajima. Planovi na kojima su ovi likovi radili obustavljeni su preko noći, što dovodi do neočekivanih zapleta.

VY9A3732.JPG
Telekom Srbija/Zillion film Zoran Cvijanović


Tu je nežna Mina, koju tumači Ana Lečić, odgovorni Petar, igra ga Vule Marković, policajac Dmitar (Jovan Jelisavčić)... Igraju i Danica Radulović, Milica Tomašević, Zor, Vaja Dujović, Zoran Cvijanović, Nemanja Stamatović, Lena Marković, Marko Todorović, Miloš Đorđević, Danica Ristovski, Jakov Marjanović, Sonja Damjanović i drugi.

kole9449.jpg
Nenad Kostić Ana Lečić


- Krajem aprila završila sam snimanje ove serije, koje je trajalo od prošlog septembra. To je romantična i duhovita priča koja će, nadam se, malo da zasmeje i rastereti gledaoce. Iako je žanr komedija, moj lik ovde nije u osnovi komičan, ali mi je drago da igram jedan kao malo "lakši" žanr. Taman je došla uloga kad sam i osetila potrebu da odbranim svoju nežniju stranu, koju publika nije imala prilike mnogo da vidi u ulogama koje su me dosad nalazile - ispričala je Ana za TV Ekran.

Kurir televizija NEĆE LEKA NIKOG DA PREBIJE! Ćerka proslavljenog glumca PROGOVORILA o emotivnom životu, pa OTKRILA pravi odnos sa ocem (KURIR TELEVIZIJA)