Tihomir Stanić je jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, ali i jedan od najmisterioznijih. Kolege ga vole, a u brojnim serijama i predstavama igra jednu od glavnih uloga, pa je tako glumio i u čuvenom filmu "Lajanje na zvezde"

screenshot-50.jpg
Printscreen Lajanje na zvezde

Film "Lajanje na zvezde" reditelja Zdravka Šotre premijerno je prikazan 1998. godine, a svoje fantastične role u njemu odigrali su Velimir Bata Živojinović, Vesna Trivalić, Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Dragan Mićanović i mnogi drugi.

Tihomir Stanić je u ovom ostvarenju tumačio lik našeg nobelovca Ive Andrića. Posle 26 godina od premijere Tihomir je otkrio tajnu, odnosno grešku koja je vezana za njegov lik.

Naime, na TikToku objavljen je video u kom Tihomir objašnjava grešku iz filma. On je u trenutku kada se film snimao imao samo 35 godina, a Ivo je u vremenu u kome je smeštena radnja kultne komedije imao 69. godina.

profimedia0209879690.jpg
Keystone Pictures USA/Zuma Press/Profimedia Ivo Andrić

"Kad je sniman film "Lajanje na zvezde" ja sam imao 35 - 36 godina i izgledam kao balavac. Andrić je dobio Nobelovu nagradu sa 69 godina. U tom filmu ja se pojavljujem kao klinac i u toj sceni kažu: "Evo ga naš nobelovac". Niko nije primetio da je to nemoguće i netačno. Sada to može da se vidi", rekao je slavni glumac.

(Kurir.rs/M.F.)

Kurir TV "ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...