Glumica Iva Štrljić objavila je novo izdanje knjige "Voleti u Beogradu" koje je dopunila sa nekoliko novih priča. Povodom ovog reiizdanja, Iva je sinoć organizovala promociju knjige u Starom dvoru, koju je sada objavio "Službeni glasnik”. Nova i stara knjiga je njena posveta Beogradu, koji vidi kao čuvara najlepših momenata njenog života.

si_promocija_30092024_0040.JPG
ATA images Emotivan govor Ive Štrljić

Tokom promocije, Iva je najavila da će sav prihod od prodaje knjige pokloniti Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska”. Smatra da su ljubav i pažnja ono što je štićenicima ove ustanove najpotrebnije, te se nada da će doprinos knjige uneti radost u njihove živote, preneli su domaći mediji. Razgovor je vodila Suzna Mančić.

iva_stljica_30092024_0023.JPG
ATA images Suzana i Iva

"Voleti u Beogradu" Ive Šrljić je zbirka priča u kojoj je svaka priča ispripovedana u jednoj beogradskoj ulici.


Svaka ljubav ima svoj put, svaka veza svoje uspone i padove, a svaka ulica u prestonici krije tajne svojih stanovnika: pred vama se nalazi knjiga o poljupcima i pogledima, o osmesima i raskidima, o lažima i iskrenim osećanjima, o ljubomori i dobroti, o izdaji i posvećenosti, o prevarama i čežnjama.

iva_stljica_30092024_0036.JPG
ATA images Korice knjge


Iva Štrljić je rođena 1977. godine u Beogradu. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Ivana Bekjareva. Igrala je u mnogim televizijskim serijama, među kojima se ističu uloge u serijama "Jelena", "Ranjeni orao", "Smešne i druge priče", "Igra sudbine", "Azbuka našeg života" ... Knjigama "Nemaš pojma koliko te volim" i "Znam da misliš na mene" postigla je zavidan uspeh. 

Kurir televizija IVA ŠTRLJIĆ ZA KURIR TV OTKRILA SVOJU RUTINU PRED SNIMANJE: Gledam sve naše domaće serije, a tamo gde ja glumim, TO POSEBNO PRATIM