Nakon prvenca "Ja, tajkun" Miroslav Mišković objaviće i drugu knjigu "Tajne zanata", koja stiže u knjižare 14. oktobra. Osnivač i vlasnik "Delta holdinga" će pred Sajam knjiga predstavi zbirku kratkih priča. U novom rukopisu Mišković iznosi pred publiku svojevrsni vodič za sve faze biznisa: od pokretanja i investiranja, preko razvoja kompanija i ljudi, do izlaska iz biznisa, odnosno prodaje.

Tajne zanata Miroslav Mišković.jpg
Jakov Simović/Promo Korice

Želja autora je, kako se navodi u saopštenju, da zainteresovani čitalac najlakšim putem nauči sve ono što je on naučio na teži način - na sopstvenim iskustvima i greškama.


- Znanje smatram najbitnijim kvalitetom pojedinca i društva, a prenošenje znanja jednim od najvažnijih zadataka svakog čoveka i institucije. Najkorisnije što možemo učiniti za svoje okruženje jeste da znanje stičemo i unapređujemo ga, a onda da ga nesebično delimo sa onima koji žele da ga usvoje - objašnjava Mišković svoje motive za objavljivanje druge knjige, koju će ponovo izdati "Laguna".

1223-news1-dragana-udovicic.jpg
Dragana Udovičić Prvenac prodao u skoro 40.000 primeraka

Prethodnu knjigu "Ja, tajkin" Miroslav Mišković objavio je kao svoju životnu ispovest. Izdata je 2018. godine i predstavlja jedan od najvećih hitova Lagune, prodat u 37.000 primeraka.