Iščekivanju je došao kraj - od danas je počela prodaja karata za svečanu premijeru filma „Izolacija“ koja će se održati 29. oktobra u Sava Centru, a karte su u prodaji na svim tickets prodajnim mestima, na biletarnicama Sava Centra, kao i online.

1.jpg
Nemanja Miščević 

Ova misteriozna i dinamična filmska priča, pod rediteljskom palicom Marka Backovića, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, vodi nas u zabačenu naučnu stanicu, smeštenu u napuštenim šumskim dubinama, u koju stiže istraživač Jovan (Miloš Biković), kako bi se bavio proučavanjem divljih životinja. Njegov beg od civilizacije, međutim, biva brutalno prekinut nizom stravičnih i na prvi pogled neobjašnjivih događaja. Našeg najuspešnijeg glumca Miloša Bikovića gledaćemo u potpuno jedinstvenoj priči koja ga dovodi na granicu paranoje i beznađa.

milos bikovic.jpg
Nemanja Miščević 

Pored Bikovića sjajnu glumačku ekipu čine Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović, Alisa Lacko.

miki krstovic.jpg
Nemanja Miščević 

Ovu originalnu i nesvakidašnju filmsku priču kao koscenarista potpisuje i Marko Jocić, a autorski deo ekipe čine i direktor fotografije Ðorđe Stojiljković, montažerka Nataša Pantić, scenografkinje Sanja Bulat i Katarina Plavša, kompozitor Nikola Jeremić, kao i kostimografkinja Jelena Đorđević.

milena predic.jpg
Nemanja Miščević 

Produkcijske kuće Viktorija Film, Archangel Digital, Livada Produkcija, LMC i Talking Wolf productions stoje iza ovog filmskog projekta, koji je realizovan uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, Telekoma Srbija, Filmskog centra Srbije i Audio-vizuelnog centra Republike Srpske.

2.jpg
Nemanja Miščević 

Od 31. oktobra film „Izolacija“ će se naći u bioskopima širom zemlje i regiona, a distribucija filma je poverena Art Visti.

(Kurir.rs/M.F.)

Kurir televizija PREMIJERA SERIJE "SABLJA" U NARODNOM POZORIŠTU U SARAJEVU! Ekskluzivan intervju Dragana Mićanovića: Ovo sam radio iz srca!