Glumac Nikola Đuričko, koji živi u Americi, naredna dva meseca boraviće u Srbiji, gde trenutno snima novu seriju "Hotel". Prvi put će jedan TV format režirati Ivan Marinović, koji stoji iza hit filmova "Igla ispod praga" i "Živi i zdravi".

Serija Hotel Nikola Djuricko i Aleksandar Jovanovic.jpg
Promo Nikola i Meda

Serija "Hotel" imaće 15 epizoda u kojima se prati upravljanje hotelom sa skromne tri zvezdice. Zaplet priče je izgrađen oko želje menadžmenta da hotel osvoji četvrtu zvezdicu i uđe u čuvenu uniju evropskih hotela. Ovaj poduhvat prate mnoge teškoće i zavrzlame, naravno, uz mnogo humora. Uz Đurička u novom stikomu igraju i Suzana Lukić, Nataša Aksentijević, Miloš Đorđević, Filip Hajduković, Semir Gicić, Aleksandar Meda Jovanović, Nina Čudić, Andrija Dabanović i mnogi drugi.

ddj-7493.jpg
Dado Đilas Nataša Aksentijević


Srpski glumac postao je planetarna zvezda zbog nove uloge u Netfliksovoj seriji "Čudnije stvari", ali uskoro će novi projekat raditi i u Srbiji. Nikola želi da se oproba i kao reditelj na filmu i da publiku obraduje crnom komedijom "Crna hronika". Na ovom scenariju je radio s Grgurom Strujićem, a trenutno se traži novac kako bi moglo da počne snimanje.
Kurir.rs TV Ekran