Svi koji su gledali legendarnu seriju "Otpisani" sećaju se prelepe Lili koja glumi u trećoj epizodi "Garaža", kada Tihi iskoristi poznanstvo sa njom kako bi dobio propusnicu. Nju na kraju ubijaju zbog saradnje sa neprijateljem, a Tihi nije uspeo da je spase.

Iako se Lili pojavljuje samo u par scena svojom pojavom, lepotom i harizmom ostala je u sećanju mnogima. Reč je o Radmili Teodorović,koja nije bila glumica, već balerina, a u pomenutoj seriji prihvatila je ponudu režisera Aleksandra Đorđevića i nastupila kao naturščik, zabeležio je portal "Nostalgično".

Radmila Teodorović.jpg
Printscreen/YouTube/RTSTVserije 

Rođena je u Beogradu gde je završila Baletsku akademiju u klasi Nine Kirsanove, ruske primabalerine i koreografkinje. Kao solista nacionalnog baleta igrala je širom sveta, u Italiji, Nemačkoj, Austriji, Rusiji, Japanu. Baletsku karijeru završila je 1979. godine i preselila se u Italiju gde je radila kao profesorka baleta i koreografkinja.

Iz Italije se dvadesetak godina kasnije seli u Ameriku, tačnije u Fort Vejn. U tom gradu i danas živi. Trenutno predaje balet na tamošnjoj akademiji, a bila je i njen direktor u dva navrata. Udata je i pored svog prezimena dodala i Novosel.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!