Milena Lasić, slikarka i vizuelna umetnica, 19. oktobra otvara svoju samostalnu izložbu pod nazivom “Tri boje, tri reči” u kulturnom centru Zlatibor.


Milena, posle izložbe pod nazivom “Kraljevstvo moje mašte”, osvetljavala je tamu, svojom sledećom izložbom “Osvetli tamu”, a poslednja koju je održala nosila je naziv “Vreme obezglavljenih”.

image2.jpeg
Privatna Arhiva 


Nakon pauze, odlučila je da tema njene izložbe bude njena domovina i rodni grad Beograd. Tri boje koje je Milena koristila za stvaranje njenih dela, su crvena, plava i bela. A tri reči koje su simbol ove izložbe su, ljubav, vera i nada.


Kroz simbol tri boje i tri reči, putujemo kroz prošlost, sadašnjost i budućnost našeg bića, kroz vjek i vjekova. Amin.
Predstavila je tradiciju kroz modernu, vizuelnu umetnost, kao potrebu da svakog čoveka podseti ko je, odakle potiče i da je neophodno da voli svoje.

Privatna Arhiva Izložba


Ljubav prema svom rodnom gradu je najveća. U tom gradu ste rodjeni, prvi izlazak je bio na tom tlu, prva noć vašeg života je prospavana u tom gradu. Prvi koraci su napravljeni u rodnom gradu, a kasnije svaka ulica piše neku vašu životnu priču.

Kurir televizija FRANO I MILENA LASIĆ U PROVODU: Za Kurir televiziju otkrili kako se snalaze u roditeljstvu i ko im čuva sina!