Rade Šerbedžija je u svom obraćanju putem Instagrama saopštio pratiocima da je nedavno operisao kuk.

Čuveni glumac se javio iz bašte kafića u Šibeniku, pored Katedrale Svetog Jakova, uz reči:

- Evo me jutros u Šibeniku ispred ove prelepe čuvene šibenske katedrale, posle Danilove premijere filma o Draženu Petroviću, nedaleko od ove čuvene ulice u kojoj su odrasli moji prijatelji Arsen Dedić, Mišo Kovač, Vice Vukov, Igor Mandić - započeo je Šerbedžija izlaganje, pa je pokazao štaku i objasnio:

- Operisao sam kuk pre mesec dana. Kad sam došao na operaciju 24. septembra u bolnici u Zagrebu, kažem ja svom doktoru Tomislavu Čengiću: "Ali doktore, pa ja sam zaboravio da ja imam koncert u Beogradu u Domu sindikata" - kaže na kraju snimka Šerbedžija, čiji je koncert u beogradskoj MTS dvorani zakazan za 26. oktobar.

ataimages-----rade-serbedzija-03092024-0024.jpg
ATA images 

U komentarima su mu pratioci poželeli brz oporavak.

"Sa takvom energijom brzo će sve biti OK. Biće to još jedan predivan događaj u Beogradu. Volimo te", jedan je u nizu komentara koji se izdvojio.

Koncert Radeta Šerbedžije i Zapadnog kolodvora pod nazivom „Zbog tebe, zbog sebe, zbog drugih“ biće održan posle dve godine na istom mestu.

danilo-serbedzija----foto02-news1-dragana-udovicic.jpg
Dragana Udovičić 

Inače, film "Dražen" reditelja Danila Šerbedžije, sina Radeta Šerbedžije, nedavno je premijerno prikazan u Šibeniku, gde su se u čast 60 godina od rođenja tragično nastradalog košarkaša Dražena Petrovića okupili mnogi koji su ga voleli. Film je sniman u Šibeniku, Zagrebu, Nju Džerziju i Njujorku.

(Kurir.rs/ Lj.R./ L. S.)

Bonus video

01:10
ŠERBEDŽIJA OTKRIO DETALJ O SVOM ŽIVOTU KOJI NIKO NIJE ZNAO: Za Kurir ispričao da nije želeo da se bavi glumom, razotkrio i zašto Izvor: Kurir televizija