U AVGUSTU SE ODRŽAVA MAUNTIN MJUZIK FEST: Vojko V nastupa na Divčibarama, EVO ŠTA NAS JOŠ ČEKA na najlepšoj planini!

Ana Paunković

Sedmi po redu Mauntin mjuzik fest, jedan od najlepših muzičko-planinskih festivala u ovom delu Evrope, održaće se od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama.

Prvi dan festivala rezervisan je za Sevdah Bejbi lajv & Ivanu Vladović, Diferent kajnd ov džez, Bege Fank & BKO, TBF, dok će drugog dana nastupati Koton pikers, Vojko V, Deca loših muzičara, Sanšajn, Funkamente, Vajt siti soul, Pepe, DJ Goce. U nedelju, 14. avgusta, za MMF afterdej zaduženi su Bege Fank, Ljudski maksimum i Nezub.

promo 
foto: Promo

Mauntin mjuzik fest je prvi domaći butik festival koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i kvalitetnog zvuka. Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, organizatori najavljuju zanimljive dnevne sadržaje u zelenilu Čudesne šume.

promo 
foto: Promo

- Baš kao i prošlih godina, pripremili smo raznovrstan program za sve uzraste - muzički, umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Ideja iza celog festivala jeste da posetiocima omogućimo da sa svojom porodicom, prijateljima, ljubimcima provedu prijatan letnji dan na planini, i već šest godina zaredom mi se čini da uspevamo u tome - kaže Matija Tripković, direktor festivala.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Kompleti ulaznica za tri dana Mauntin mjuzik festa dostupni su na sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni od 1.500 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a organizatori ističu da, nakon dve godine, neće biti ograničenja ili posebnih uslova za ulazak na festival.

U skladu sa "femili frendli" odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

(Kurir.rs)

promo 
foto: Promo

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Koncert Bijelog dugmeta Beer fest  Kurir