BEOGRADSKI SINDIKAT PRVI PUT UŽIVO IZVEO PESMU ZA NASTRADALU DECU IZ "RIBNIKARA": Pogledajte kako je sve to emotivno izgledalo

Damir Dervišagić

Grupa Beogradski sindikat nastupala je na 63. Festivalu kulture mladih u Knjaževcu i tom prilikom prvi put izvela pesmu "Anđeli žive doveka" za tragično nastradalu decu u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar! Oni su naglasili da će numeru prvi put da zapevaju i zamolili organizatore da ugase svetlo na bini. Publika iz Knjaževca je upalila telefone, a koliko je ovo bio emotivan trenutak za sve, možete pogledati u linku ispred vas.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Inače, BG sindikat je u intrervjuu pre koncerta otvoreno pričao sa medijima, a članovi benda komentarisali su oko čega se najčešće svađaju, a priznali su i koliku odgovornost imaju.

- Prošlo je vreme kada se čekalo na Sindikat godinama da izbaci pesmu. Ubrzali smo se i našli novi način rada, tako da će u narednih šest meseci sigurno biti nešto novo. Ono po čemu će Sindikat ostati upamćen jesu tekstovi, nama je to uvek bilo bitno - poručili su momci iz Beogradskog sindikata.

This browser does not support the video element.

Beogradski sindikat peva pesmu za decu iz Ribnikara  Privatna arhiva

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BEOGRADSKI SINDIKAT MI NIJE PROFESIJA, JA OD TOGA NE ŽIVIM! Evo čime se bavi Ognjen, učestvovao je čak i u RIJALITIJU  Kurir televizija