BIO JE MILJENIK ŽENA U BIVŠOJ JUGI, A ONDA MU SE NA VRHUNCU SLAVE GUBI SVAKI TRAG: Misterija njegovog NESTANKA nikad nije rešena

Printscreen/Youtube

Vladan Holec je bio srpski glumac kojeg se sećamo po ulozi Mila u kultnoj seriji "Otpisani" iz 1974. Ova rola donela mu je popularnost, publika ga je obožavala, a naročito je bio omiljen među ženama 70-ih.

Glumačka zvezda bivše Jugoslavije Vladan Holec je pored uloge u kultnom ratnom filmu "Otpisani" iste godine igrao i u filmu i seriji "Valter brani Sarajevo", ostvarenju "Crvena zemlja" 1975. i u "Sudbinama" 1978. godine, a to je bio poslednji put da je stao pred kamere.

Tek decenijama kasnije, ponovo se u domaćoj javnosti čulo za Vladana Holeca, i to kada su mediji preneli da je preminuo u u Los Anđelesu 4. novembra 2004.

Na profilima koji na društvenim mrežama objavljuju fotografije starih filmskih zvezda već godinama kruži fotografija za koju kažu da je jedina na kojoj možemo videti Vladana Holeca u kasnijim godinama. Ipak, nema zvanične potvrde da je to čuveni Mile iz "Otpisanih".

Šta se desilo s Vladanom Holecom?

Koliko je poznato, Vladan Holec se navodno u jednom trenutku preselio u Ameriku, a ni dan- danas se ne zna šta ga je navelo na tu odluku, kao ni zbog čega je odustao od glumačke karijere. Pretpostavlja se da se tamo nastanio 80- ih godina 20. veka. Međutim, ostala je večita misterija čime se tamo bavio - da li privatnim biznisom poput mnogih ili je samo preživljavao poput opet mnogih. Ne zna se ni koji je razlog prevremene smrti, nigde se ne može naći taj podatak, barem ne na internetu.

U vezi s Vladanom Holecom postoji još jedna misterija: na početku karijere je navođen kao Vladan Milašinović, da bi potom počeli da ga predstavljaju prezimenom Holec. Prema nekim tvrdnjama u medijima, glumac je uzeo prezime svoje majke Jolande Holec, a pisalo se i da je imao sestru Azaru. Prema pisanju medija, ne zna se ni da li je glumac ostavio iza sebe porodicu.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru  Kurir teleivizija