Otkrivamo detalje snimanja filma o svetskoj zvezdi Goranu Dželatoviću Ajkuli: Čuvao je Madonu, princa Harija i Bijonse, a evo ko će glumiti u ovom ostvarenju

Njegova životna priča inspirisala je ljude iz fimske industrije, te je najavljeno da će se po Ajkulinom životu snimati film, a kako Kurir otkriva, producent ovog projekta biće Džordž Vitetzakis Zak

Antonio Anhel/ATA Images


Goran Dželatović Ajkula svetski je poznati telohranitelj koji je čuvao najveće planetarne zvezde - od pricna Harija, Madone, Bijonse i drugih. Njegova životna priča inspirisala je ljude iz fimske industrije, te je najavljeno da će se po Ajkulinom životu snimati film, a kako Kurir otkriva, producent ovog projekta biće Džordž Vitetzakis Zak.

Antonio Anhel/ATA Images  Kurir na licu mesta

Naša ekipa uhvatila je četvoricu istaknutih ličnosti iz sveta filma i sporta u Beogradu, koji su okupili snage za snimanje filma o životu najpoznatijeg sprskog telohranitelja. Ekipa je u utorak posle podne uočena u jednom prestižnom resotranu u centru grada - gde su Goran Dželatović, Tamer Hasan, Miodrag Dragičević i Mark Birham razgovarali o projektu koji će, prema njihovim rečima, obraditi ključne trenutke Ajkulovog života i karijere.

Antonio Anhel/ATA Images  Otkrivamo detalje snimanja filma o Ajkulinom životu

Kako saznajemo, razlog dolaska u srpsku prestonicu je razgledanje studia za snimanje filma – a do sada je poznato da će u filmu “Ajkula sa ljudskim likom” glumiti britanski glumac Tamer Hasan - koji je igrao u filmovima "Betmen počinje", "Pogrešno skretanje 3: Levo od smrti" i "Dvostruka igra”.

Antonio Anhel/ATA Images  Miodrag Dragičević u glavnoj ulozi?

Najavljivalo se da će glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumačiti birtanski glumac A klase, a sudeći po tome ko se sve okupio u Beogadu I koliko su nerazdvojni – ne bi nas iznenadilo da glavnog lika glumi Miodrag Dragičević.

(Kurir.rs/M.J)

Goran Dželatović Ajkula svetski je poznati telohranitelj koji je čuvao najveće planetarne zvezde - od pricna Harija, Madone, Bijonse i drugih. Njegova životna priča inspirisala je ljude iz fimske industrije, te je najavljeno da će se po Ajkulinom životu snimati film, a kako Kurir otkriva, producent ovog projekta biće Džordž Vitetzakis Zak.

Naša ekipa uhvatila je četvoricu istaknutih ličnosti iz sveta filma i sporta u Beogradu, koji su okupili snage za snimanje filma o životu najpoznatijeg sprskog telohranitelja.

Ekipa je u utorak posle podne uočena u jednom prestižnom resotranu u centru grada - gde su Goran Dželatović, Tamer Hasan, Miodrag Dragičević i Mark Birham razgovarali o projektu koji će, prema njihovim rečima, obraditi ključne trenutke Ajkulovog života i karijere.

Kako saznajemo, razlog dolaska u srpsku prestonicu je razgledanje studia za snimanje filma – a do sada je poznato da će u filmu “Ajkula sa ljudskim likom” glumiti britanski glumac Tamer Hasan - koji je igrao u filmovima "Betmen počinje", "Pogrešno skretanje 3: Levo od smrti" i "Dvostruka igra”.

Najavljivalo se da će glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumačiti birtanski glumac A klase, a sudeći po tome ko se sve okupio u Beogadu I koliko su nerazdvojni – ne bi nas iznenadilo da glavnog lika glumi Miodrag Dragičević.