Svi Anini planovi da svom klijentu pokaže devojku iz Makedonije pali su u vodu kada je Ilija rekao da ne želi više da gleda nijednu kandidatkinju za brak

Ilija Kangrga (31), kanadski državljani, zaljubio se i oženi provodadžiku. Naime, Ilija je tražio ženu u Srbiji i to preko agencije za sklapanje brakova i tako upoznao Anu Rafailović, koja je radila kao sekretarica u agenciji. Ljubav je planula odmah i venčali su se posle 15 dana.

Ilija, poreklom iz Otočca u Hrvatskoj, koji u Kanadi živi poslednjih 15 godina, želeo je isključivo u Srbiji da pronađe ženu sa kojom će provesti ostatak života, pa je sa sekretaricom agencije i povremeno su komunicirali preko Skajpa i Fejsbuka i obećao joj da će se videti kada bude došao u Srbiji kako bi mu predočila neke od kandidatkinja. Međutim, kada ju je prvi put video uživo osetio je da je ona žena njegovog života.

"Mnogo mi se svidela, a video sam da i ona pokazuje neko interesovanje. Nisam hteo da propustim šansu, pa kako bude", uz osmeh je rekao Ilija.

Svi Anini planovi da svom klijentu pokaže devojku iz Makedonije pali su u vodu kada je Ilija rekao da ne želi više da gleda nijednu kandidatkinju za brak.

"Ja kažem zašto, a on mi je odgovorio da želi mene. Ja sam bila u malo čudu, ali mi je bilo zaista i drago jer i on se meni jako dopao", priča Ana.

Samo nekoliko sati od prvog susreta Ilija je tokom ručka zaprosio Anu, predloživši da zajedno odu na more kako bi mogla lakše da donese svoju odluku. Odluka je bila takva da je nakon povratka sa odmora organizovana veridba, a odmah nakon toga i venčanje.

Na pitanje da li misli da je u čitavu priču sudbina umešala svoje prste, Ana Kangrga odgovara: „Totalno neočekivano, iznenada, kao u nekoj bajci. Zaista se sve tako lepo odvilo."