(VIDEO) Ljubav njenog života je polako umirala, a onda je ona uradila nešto nezamislivo
Foto: Printskrin

Saobraćajna nesreća

(VIDEO) Ljubav njenog života je polako umirala, a onda je ona uradila nešto nezamislivo

Ludi svet -
Samo sedam meseci nakon što su se venčali, Metju i Danijel Dejvis doživeli su najveći test svoje ljubavi.

Metju je doživeo saobraćajnu nesreću, nakon koje je pao u komu. Doktori su joj rekli da ga skine s aparata, jer mu nije bilo spasa.

Saobraćajna nesreća bila je toliko strašna da je pravo čudo kako je Metju uopšte ostao živ. Mogućnost da se probudi iz kome gotovo nije postojala. Doktori su Danijel savetovali da ga pusti da umre.

"Doktor mi je nacrtao na ploči i objasnio kako se 90 odsto ljudi u njegovom stanju nikada ne vrate iz kome. Rekao mi je i da bi, kada bi se radilo o njemu, on od svoje porodice očekivao da ga skinu s aparata", rekla je Danijel.

Ona je to odbila.

Foto printskrin
Foto printskrin

Meseci su prolazili, a Danijel je odlučila svojeg muža prebaciti iz bolnice kući. Odlučila je sama da se brine za njega i nikada nije odustala od uverenja da će se on ponovno probuditi.

Nakon tri meseca u komi, čudo kojemu se Danijela toliko nadala se i dogodilo. Metju se probudio, ali su posledice bile ozbiljne. Metju nije mogao da hoda, govori, nije znao ko je Danijel ni kako se on zove. Ona ni tada ona nije odustajala. Oporavak je bio težak, ali uspešan.

Četiri godine kasnije Metju može normalno govoriti, kretati se, vratile su mu se sve moždane i tjelesne funkcije.

“Da nije bilo tebe danas ne bi bilo mene”, rekao je Matthew koji je beskrajno zahvalan Danielle što nikada nije od njega odustala.

Čini se kako je ova žena, kada mu je obećala da će biti uz njega “u dobru i u zlu” to doista i mislila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track