"BILO MU JE JAKO NEPRIJATNO DA GA NEKO VIDI SA MNOM U OVOME": Šokantna ispovest devojke koja tvrdi da je se DEČKO STIDI (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

šta biste vi?

"BILO MU JE JAKO NEPRIJATNO DA GA NEKO VIDI SA MNOM U OVOME": Šokantna ispovest devojke koja tvrdi da je se DEČKO STIDI (VIDEO)

Ludi svet -

Priča devojke Niki Džabs munjevitom brzinom je postala popularna na TikToku, nakon što je objavila video na kom je uplakana jer joj je dečko rekao da ga je sramota da ga viđaju sa njom jer, prema njegovim merilima, nije primereno odevena.

Naime, dečko ju je pozvao na svečanu poslovnu večeru, na kojoj bi ona upoznala njegove kolege, ali nakon što je video kako je oskudno obučena, poslao ju je pravac kući. O tome se, sirota Niki, pojadala na TikToku, a video ne samo da je postao viralan, već je izazvao i lavinu besnih reakcija.

Na video snimku Niki je pokazala svoju odevnu kombinaciju, koju su činili crni top i svetloroze pantalone, dubokog struka, a preko je nosila kaput u istoj boji.

"Bilo mu je jako neprijatno da ga neko vidi sa mnom u ovome. Zato me je poslao kući taksijem i otišao na svečanu večeru bez mene", napisala je Niki.

Kada su je pratioci zamolili za objašnjenje, Niki je rekla da su se stvari pogoršale nakon što je počeo sa zamerkama na njen izgled.

"Sve je počelo sa sitnim komentarima poput: "Zašto nosiš štikle? Sviđa mi se kad nosiš patike. Zašto imaš toliko šminke? Jako mi se sviđa kad si prirodna." objasnila je ona, pa dodala kako su uoči polaska na poslovnu zabavu otišli na piće i da joj je, već tada, neprijatnim zurenjem stavio do znanja da nije baš zadovoljan njenim odabirom.

Takođe, to nije prvi put da ima zamerke na njeno odevanje. Više puta joj je nagoveštavao da treba da nosi džemper ili zašto nešto nije prebacila preko. Kako je već navedeno, njegovi neprimereni komentari kulmirali su uoči poslovne žurke, te večeri, kada mu je Niki, nakon niza idirektnih komentara, rekla da će ili ići tako obučena ili neće ići nikako, na šta joj je dečko rekao: "Mogu li onda da ti pozovem taksi."

"Naravno, da, zovi mi taksi," rekla je izrevoltirano Niki, nakon čega se odvezla na njegovu adresu, pokupila svoje stvari i otišla. Sa njim se nije čula od tad, ali kaže da mu želi sve najbolje. Mnogi u komentarima su joj pružili podršku i poručili da treba da bude srećna što se "ratosiljala bede na vreme".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

03:00

To više da nisi obukla! Lepa Lukić o Terezi Kesoviji: Zbog nje sam REŠILA KOMPLEKSE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track