"MISLIM DA ME STANODAVAC UHODI": Podstanarka danima pronalazi ceduljice po stanu, svašta joj se motalo po glavi, a onda je SAZNALA
Foto: Profimedia

da se zapitaš

"MISLIM DA ME STANODAVAC UHODI": Podstanarka danima pronalazi ceduljice po stanu, svašta joj se motalo po glavi, a onda je SAZNALA

Ludi svet -

Svako od nas ima neku ima neku neobičnu priču iz podstanarskih dana, ali iskustvo ove devojke prevazišlo je sve.

Naime, jedna podstanarka podelila je svoju priču na društvenoj mreži "Redit" nakon što je primetila da joj se po stanu pojavljuju misteriozne poruke.

"Na svom stolu, 15. aprila, pronašla sam žutu lepljivu ceduljicu, na kojoj su bile napisane stvari koje treba da obavim. Ono što je jezivo jeste, da to nisam napisala ja. Rukopis nije moj, niti sam ikome govorila o svojim obavezama," napisala je podstanarka u svojoj ispovesti.

strah, žena, uplašena
foto: Profimedia

Šta je pomislila?

Podstanarka je, isprva, pomislila da je umislila ili možda zaboravila da je nekome pričala o njenim obavezama, pa da je taj neko hteo da se neslano našali sa njom. Želeći da što pre zaboravi na ovaj događaj, bacila je porukicu. Međutim, nekoliko dana kasnije, ista stvar se ponovila.

"Bila sam prestravljena" Znakova provale nije bil pa sam se pitala da li bi mi policija pravila probleme ako bih ih kontaktirala. Htela sam da budem sigurna šta se tačno dešava, pre nego što potrošim bilo čije vreme. Da li da zovem stanodavca ili možda pitam komšiluk?" napisala je ona, a preneo "NY Post"

Ko se krije iza svega

Žena, Šok
foto: Profimedia

Kao što je i bilo za očekivati, pratioci su je obasuli komentarima ispod objave. Mnogi su mislili da je stanodavac taj koji je uhodi, neki su sumnjali na tajnog obožavaoca, ali jedan od njih izneo je sasvim logično objašnjenje.

"Verovatno zaboravljaš da sama sebi pišeš beleške," napisao je pratilac.

Kada je pročitala njegov komentar, podstanarka je odlučila da preispita samu sebe i uveri se da li to jeste istina.

žena, mobilni telefon, šok, računi
foto: Profimedia

"Hvala svima koji su dali sugestije i savete kako da postupim, a posebno onima koji su preporučili detektor ugljen-monoksida (CO) jer kada sam ga priključila u spavaćoj sobi, očitao je 100 ppm," napisala je ona i dodala da je zapravo imala trovanje CO i da je zbog toga zaboravljala i mislila da je neko uhodi.

Po svemu sudeći, pratioci Redita su joj verovatno spasili život jer izloženost niskom nivou CO, vremenom, može da izazve neurološka oštećenja. Znakovi trovanja CO najčešće se ispoljavaju u vidu glavobolje, umora, mučnine, povraćanja i zamagljenosti uma, kao i oštećenog pamćenja i konfuzije.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:53

SA OVOM NAMIRNICOM NIKAKO NE PRETERUJTE! Srbi je svakodnevno konzumiraju, a nisu ni svesni kakvo TROVANJE može izazvati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track