IMALA SAM ODNOSE SA OSMORO U ISTO VREME: Influenserka otkrila TAJNE SVINGERSKE ŽURKE, pa dodatno PRIZNALA: "Želim sve da probam"
Foto: instagram.com/geisy_arruda

SNAŠLA SE NEKAKO

IMALA SAM ODNOSE SA OSMORO U ISTO VREME: Influenserka otkrila TAJNE SVINGERSKE ŽURKE, pa dodatno PRIZNALA: "Želim sve da probam"

Ludi svet -

U današnje vreme intimne teme više nisu tabu. Naprotiv, one tu toliko zastupljene u javnom prostoru da svako bez zadrške govori o svojim iskustvima, onome šta ga uzbuđuje kada i kako je imao odnose.

Na internetu se mogu naći brojne ispovesti, a jedna od šokantnijih dolazi od atraktivne influenserke Grejsi Arude. Ova zavodljiva Brazilka na društvenim mrežama ima više od četiri miliona pratilaca, a sa njima deli svoju intimu, u bukvalnom smislu. Njene fotografije su toliko provokativne da zaista ništa ne ostavljaju mašti.

Grejsi Aruda
Grejsi Arudafoto: instagram.com/geisy_arruda/

Gostujuću u jednom potkastu ona je opisala jedno iskustvo koje je doživela u kući svingera.

Ona je priznala da je jednom imala seks sa osam muškaraca u isto vreme. Da stvar bude neverovatnija, ta atraktivna Brazilka, koja ima 4,6 miliona pratilaca na Instagramu, bez ustručavanja je opisala sve detalje tih svojih egzibicija.

"Imam i dve ruke, pa mogu bar pet osoba da zadovoljim, bilo je veoma uzbudljivo kada nas je bilo osmoro. Želim sve da probam. Volim mirisne ljude. Volim miris seksa, ali osoba mora lepo da miriše. Ako ću da poljubim ženu u vrat, moram da osetim miris parfema. Moram da osetim miris kolonjske vode" govorila je Grejsi, piše Dejli Star.

Ona je, takođe, objavila knjigu s nazivom „Ne gasi moju vatru: Gori sa mnom“, u kojoj je navela bizarne zahteve koje je dobijala od fanova. Jedan od njih je i seks u vozilu Ubera.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track