FUDBALER IMAO AFERU SA ŽENOM SVOG BRATA: Sa NATAŠOM se krišom viđao GODINAMA, ABORTIRALA je njihovo dete - sve se saznalo!
Foto: Profimedia

KAKAV SKANDAL!

FUDBALER IMAO AFERU SA ŽENOM SVOG BRATA: Sa NATAŠOM se krišom viđao GODINAMA, ABORTIRALA je njihovo dete - sve se saznalo!

Ludi svet -

Većina fudbalera veoma rano stupa u brak, a neretko su njihove supruge one devojke koje su sa njima bile još u periodu kada nisu bili slavni. Mnogi bi se danas mogli pohvaliti brakovima koji traju decenijama, ali svako malo su akteri ljubavnih afera.

Rajan Gigs vidio je veoma buran ljubavni život
Rajan Gigs vidio je veoma buran ljubavni životfoto: AP

Jedna od onih koja je uzdrmala sportu javnost bila je o porodičnom ljubavnom četvorouglu Rajana Gigsa. Bivši fudbaler Mančester Junajteda i bivši selektor reprezentacije zgrozio čitavu javnost kada se saznalo da je tokom osam godina varao ženu sa Natašom, suprugom njegovog rođenog brata Rodrija!

Da sve bude luđe, Nataša je sama sve otkrila britanskim medijima 2011. godine i to kada je čula da se Rajan "zabavlja" i sa rijaliti zvezdom Imogen Tomas. Tako je Gigs u jednom trenutku bio u vezi sa tri žene, a od supruge Stejsi se rastao. Oni zajedno imaju dvoje dece, a britanski mediji su tvrdili da ga je razvod koštao 40.000.000 funti.

Rajanu Gigsu privatan život uništio karijeru
Rajanu Gigsu privatan život uništio karijerufoto: Reuters

Rajanov brat Rodri otkrio je kako poznati fudbaler razmišlja o ženama. S njegovom suprugom Natašom Rajan je krišom održavao vezu i delio krevet čak osam godina, dok je i sam bio oženjen sa Stejsi.

- Svi mi imamo slabosti. Rajanova je bila da, kad ode u izlazak, mora da spava sa devojkama. On je seksualni manijak. Ali ne prezirem ga, žao mi ga je - rekao je Rodri, prenose britanski mediji.

- Imao je fantastičnu karijeru koju je ocrnio. Ja nemam ništa sa tim, bio sam veran svojoj ženi - dodao je.

Rajan Gigs spavao je sa ženom svog brata
Rajan Gigs spavao je sa ženom svog bratafoto: Channel 5 / Planet / Profimedia

Rajan Gigs jedan je od najboljih igrača Mančester junajteda u istoriji, ali ono što je otkriveno 2011. godine obeležilo ga je za čitav život, izdao je brata Rodrija. Naime, on je čak osam godina bio je u vezi sa bratovom ženom Natašom.

Nataša je Rajana upoznala 2003. godine u noćnom klubu u Mančesteru. Spavala je sa njim dok je njegova trudna supruga Stejsi bila kod kuće. Nakon dva meseca počela je da se zabavlja sa njegovim bratom Rodrijem, za kog se kasnije udala. Priznala da je pobacila Rajanovo dete tokom osmogodišnje veze.

Oslobođen optužbi za nasilje

Bivši fudbaler oslobođen je optužbi
Bivši fudbaler oslobođen je optužbifoto: Profimedia

Rajan Gigs oslobođen je optužbi da je fizički napao bivšu devojku i njenu sestru. Presuda je usledila nakon što je tužilaštvo povuklo optužbe na suđenju u Mančesteru. Gigs (48) je od početka poricao nasilničko ponašanje prema bivšoj devojci, 38-godišnjoj Kejt Grevil i njenoj 26-godišnjoj sestri. Oslobođen je po svim tačkama optužnice - za napad, gubitak samokontrole i upotrebu sile i prinude.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track